1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Vatan Kargo Kahta Şubesi Açıldı

Vatan Kargo Kahta Şubesi Açıldı

Hasan Kaya (Gerçek) - Vatan Kargo Kahta Şubesi, Kargo alım-dağıtım işlerine başladı.Ülke genelinde dağıtım ağını kuran Vatan kargo tanıtım amacıyla Kargo gönderimlerinde uygun fiyat tarifesi uyguluyor..

A+A-
Vatan Kargo Kahta Şubesi Açıldı

Vatan kargo Kahta Şube açılışa katılan Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Turan, Ak parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, Kahta Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Köroğlu, Çevre esnafları ve vatandaşlar katıldı.

Vatan kargo Kahta şube sahipleri Yahya POLAT ve Şeyhmus YILDIRIM, “Büyüyen ve hızla gelişen Kahta ilçemizde böylesine bir kargo acentesi açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yahya POLAT; ““Vatan Kargo, Ülke genelindeki kargo şubelerine alternatif olabilecek bir kapasiteye sahip. Kahta'daki büyümeyi göz önüne alarak acentemizi Kahta ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde bulunan iş yerimizi açtık. Şubemiz kısa sürede büyük ilgi göreceğinden eminiz. Kargolarını güvenle ve hızlı teslim etmek isteyenlerin tercihi olacaktır.”dedi.

Açılışa katılan misafirler “Hayırlı olsun” temennisinde bulunarak, acenta sahipleri tarafından ikramlar yapıldı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.