Bu haber kez okundu.

Valilikten Açığa Alınan Öğretmen İle İlgili Açıklama Yapıldı
banner229

Siirt Valiliği bugün basın yayın organlarında yer alan, Şirvan İlçemize bağlı Demirkapı Köyü İlkokulunda Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirilen sözleşmeli sınıf öğretmeni (A.K.)’nin okulda öğrenim gören (Ç.G.), (M.Ç.) ve (B.Ç.) adında (3) öğrenciye sıcak demir çubuk ile fiziksel şiddette bulunmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Bugün basın yayın organlarında yer alan, Şirvan İlçemize bağlı Demirkapı Köyü İlkokulu’nda Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirilen sözleşmeli sınıf öğretmeni (A.K.)’nin okulda öğrenim gören (Ç.G.), (M.Ç.) ve (B.Ç.) adında (3) öğrenciye sıcak demir çubuk ile fiziksel şiddette bulunmasıyla ilgili müessif olay, adli ve idari mercilere ivedilikle bildirilmiştir.

Olayın bildirildiği aynı gün Şirvan Kaymakamlığı’nca öğretmen açığa alınmış ve idari soruşturma için müfettiş talep edilmiştir. Yine aynı gün Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca adli soruşturma başlatılmıştır.

Olay ile ilgili başlatılan adli ve idari soruşturma ile birlikte Şirvan Kaymakamlığı’nca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden söz konusu çocuklar için psikolojik destek talep edilmiş ve görevlendirilen uzmanlar tarafından gerekli takip başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.