Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Güres Caddesinde Denetim Yaparak, Vatandaşları Uyardı: “EVDE KALIN”
banner229

Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay Güres Caddesi ve sabit semt pazarını ziyaret ederek cadde de ve pazarda bulunan vatandaşları eve gitmeleri konusunda uyardı.

Vali Atik: “Biz Sizin Yerinize Dışardayız, Siz Eve Gidin

Vali Atik, “Kıymetli vatandaşlarımız, lütfen bu süreçte virüsün yaygın olarak bulunduğu kalabalık mekanlarda, caddelerde, topluluk içinde gezmeyiniz. Lütfen bu süreci evinizde geçirin. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın" diye uyarıda bulundu. Vali Atik: vatandaşlarla yaşadığı diyaloglarda  “Biz Sizin Yerinize Dışardayız, Siz Eve Gidin”.uyarısında bulundu.

Vali Ali Fuat Atik yaptığı açıklamada, “COVID19’a karşı mücadelemiz devlet-millet birlikteliğiyle kararlılıkla sürmektedir. Korona virüs (Covid-19) salgının yayılarak vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemenin en temel yolu vatandaşlarımızın evlerinde sosyal izolasyona geçmeleridir.

Sağlıklı yarınlar için kurallara uyalım. Zorunluluk olmadıkça lütfen evlerimizden çıkmayalım. Unutmayın: Hepimiz güvende olmadan hiçbirimiz güvende değiliz.”

Vali Atik, "Bizi ve ülkemizi zorlu bir süreç bekliyor; ama vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kurallara riayet ederse bu salgın ilimizde, ülkemizde diğer ülkelere nazaran daha hafif atlatılacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında alınan kararlar doğrultusunda belirlenen tedbirler paketi kapsamında bir dizi karar alındığını ifade eden Vali Atik, "Vatandaşlarımız daima tedbirli olmalılar. Devletimizin ve hükümetimizin aldığı kararlara uyulduğu takdirde bu süreçten en az zararla çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Virüsten korunmanın temel yolu vatandaşlarımızın evlerinde sosyal izolasyona geçmeleridir" diye konuştu.

Vali Atik, vatandaşlara uyarılarda bulunarak, “Kıymetli vatandaşlarımız, lütfen bu süreçte virüsün yaygın olarak bulunduğu kalabalık mekanlarda, caddelerde, topluluk içinde gezmeyiniz. Lütfen bu süreci evinizde geçirin. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın" diye uyarıda bulunarak, vatandaşlardan kurallara uymalarını ve sağduyulu davranmalarını istedi.

Vali Ali Fuat Atik, böylesine önemli bir süreçte vatandaşlardan; sosyal medyada paylaşılan, bilgi kirliliğine sebep olan ve gerçek olmayan belge ve haberlere itibar etmemelerini, resmi kurumlar tarafından yapılan açıklamaları ve uyarıları dikkate almalarını ve haber kaynakları konusunda dikkatli olmalarını istedi.

Polis ve zabıta ekipleri de, Güres Caddesi'nde anons yaparak vatandaşların evlerine gitmeleri konusunda uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.