• Reklam
  • Reklam
Reklam

USTA - ÇIRAK BİRLİKTE KİTAP OKUYOR

USTA - ÇIRAK BİRLİKTE KİTAP OKUYOR

USTA - ÇIRAK BİRLİKTE KİTAP OKUYOR
Editor: Turgutlu Manşet
13 Şubat 2020 - 14:24

Turgutlu'da MANEP 2023 kapsamında 'Usta, Çırak Okuyor' etkinliği başlatıldı. 
Proje kapsamında ilçedeki 500 işyerindeki 700 öğrenci ve ustalarına kitap hediye edilmeye başlandı.
Manisa Valiliği tarafından kitap okuma kültürünün gelişmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan MANEP 2023 'Manisa her yerde okuyor' projesi kapsamında, Turgutlu Mesleki Eğitim Merkezi tarafından 'Usta, Çırak Okuyor' kampanyası başlatıldı.
Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi'ndeki işyerlerini ziyaret eden Turgutlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitimcileri, usta ve çıraklara kitap hediye etti.
Projenin okuma bilincinin gelişmesinde etkisinin olacağını belirten sanayide işyeri bulunan, aynı zamanda Turgutlu Demirciler Odası başkanı Selahattin Tekindağ "MANEP 2023 projesi kapsamında valiliğimiz tarafından başlatılan kitap okuma kampanyası kapsamında sanayimizi dolaşarak bizlere ulaşan Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğümüze bizi kitap okumaya teşvik ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizlerde sanayi sitesinde çalışanlarımızla birlikte bu kitap okuma kampanyasına katıldık. Faydalı bir proje olduğuna inanıyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu sayede kitap okuma kampanyasının daha da artacağına okuma bilincinin gelişeceğini düşünüyorum" dedi.
Sanayide çalışan Bünyamin Karataş adlı çırak ise "düzenlenen etkinlik kapsamında Turgutlu sanayisi olarak kitap okuyoruz. Okumamayı seviyoruz. Ustamızla birlikte sanayide kitap okuyoruz" dedi.
Turgutlu Mesleki Eğitim Merkezi olarak 700 öğrenci ve 30 personelle çalışmalarını sürdürklerini belirten merkez müdürü İhsan Pekzorlu "500 küçük ve orta ölçekli işletmede MANEP 2023 porjesi kapsamında kitap okuma kampanyası düzenledik. İşyerlerimizdeki ustalarımızı ve öğrencilerimizi okumaya teşvik amaçlı kitap hediye ederek, kitap okuma etkinliklerine katkıda bulunuyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.