Ulaş Can Bozkurt: ‘Şişli olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var’

Ulaş Can Bozkurt: ‘Şişli olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var’

CHP Şişli İlçe Gençlik Örgütü Başkan adayı Ulaş Can Bozkurt: 'Şişli olarak, önümüzdeki süreçte birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var’ dedi.

Şişli Gazetesi olarak CHP Şişli İlçe Gençlik Örgütü Başkan adaylarını tek tek tanıtıyoruz.  İlk olarak, Ulaş Can Bozkurt’un örgüt toplantısında yaptığı açıklamayı yayınlıyoruz. 

Mavi renkle seçimlere gireceğini söyleyen Ulaş Can Bozkurt’un yaptığı açıklamalar.

“PARTİ BÜYÜKLERİMİZLE GÖRÜŞTÜM”

Adaylığımı açıklamadan önce İlçe Başkanımız Sayın Oya Akman da dâhil olmak üzere birçok partilimiz ile görüşme şansı yakaladım. Önümüzdeki sürece ilişkin görüş ve değerlendirmelerini aldım. Bu görüş ve değerlendirmeler kapsamında yol haritamızı çizmek istedim.

“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Yapmış olduğumuz görüşmelerde ise şu sonucun ortaya çıktığını gördük.

İlçe Başkanlığı seçimi sona ermiştir. Bu nedenle asıl olan daima ve daima Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Şişli olarak, önümüzdeki süreçte birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız vardır. Gençlik Örgütü seçimlerimizin ise, bu birlik ve beraberlik ruhuna yakışır bir şekilde geçmesi gerekmektedir.

“TARAF OLMAYACAKLARINI SÖYLEDİLER”

Kaldı ki, görüştüğüm ve genç olmayan birçok partilimiz, gençlik örgütü seçimlerinde taraf olmayacaklarını, herkesin kendi emeği, liyakati ve çalışmalarıyla bu süreci inşa etmesi gerektiğini savundu.

Örgütümüzün bu tavrı açıkçası beni hem çok mutlu etti hem de hedeflerimiz doğrultusunda şahsıma çok güven verdi.

“SEÇİM SÜRECİNE OLGUNLUK KATILMALI”

Çünkü biz gençlerin, kendi emeğiyle var olmasına duyulan inanç ve bu yöndeki tavır, gençlik örgütü seçim sürecine olgunluk katacaktır.

Bu noktada başta ilçe başkanımız Sayın Oya Akman olmak üzere tüm partililerimize, bu yönde göstermiş oldukları olgun tavırları için teşekkür etmek isterim.

“MÜCADELEM BİRLİK VE BERABERLİĞE OLACAK”

Bu sebeple de tüm bunlardan ilham ve dayanak alarak sizlerin huzurunda bir söz vermek istiyorum.

Tüm mücadelemi, geçmişte de olduğu gibi yine gençlik örgütümüzün ve genç arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğine adayacağım.

“DİYALOG, UZLAŞI VE KUCAKLAYICI”

Şişli içerisinde, bugüne dek emek vermiş, ter akıtmış ve aktif siyaset içerisinde yer almış tüm genç arkadaşlarımla diyalog içerisinde, uzlaşı ve kucaklayıcı bir zeminde seçim sürecini yürüteceğim.

“AMAÇ İKTİDAR OLMAK ÜZERİNE OLMALI”

İlçe Yönetim Kurulumuzun, Gençlik Örgütümüzün ve Kadın Kollarımızın uyum içerinde ve sadece iktidar odaklı bir çalışma içerisinde olması adına her zaman anlayışlı ve üretken olacağım.

“TARAF OLMUŞ RENKLE SEÇİME GİRMEYECEĞİM”

En önemlisi ise, özellikle buraya dikkat çekmek istiyorum;

İlçe Başkanlığımızın tarafsız ve olgun tutumunu korumak adına, mahalle delege seçimlerinde, taraflarca kullanılan ve taraf olmuş hiçbir renk ile seçime girmeyeceğim.

“PARTİLİLERİMİZE ÖRNEK OLACAĞIZ”

Gençliğin kendi rengini yani uzlaşı, dostluk ve yoldaşlık rengini yaratıp tüm Şişli’ye ve bize bu noktada güven duyan siz kıymetli partililerimize örnek olacağız.

Gençliğin rengini ise Nazım Hikmet’in şu dizelerinden ilham alarak ortaya koymak istedim.

Güzel günler göreceğiz çocuklar,

Motorları maviliklere süreceğiz,

Çocuklar inanın, inanın çocuklar

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler

“SEÇİMLERDE RENGİMİZ MAVİ OLACAK”

Burada bulunan tüm genç yol arkadaşlarıma buradan seslenmek istiyorum. Güzel günlerin mavisinde buluşalım ve güzel Şişli’mize örnek ve gurur olalım.

Sizlere en kalbi duygularımla saygılarımı sunuyorum.

ULAŞ CAN BOZKURT KİMDİR?

16 yaşında katıldığı büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailesi içerisinde, 7’nci yılını doldurdu. Ulaş Can Bozkurt. Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi.

2015-2017 yılları arasında Şişli Gençlik Kolları, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, 2018–2019 yılları arasında ise İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde ise CHP’yi temsilen Şişli İlçe Seçim Kurulu Asil üyeliği görevinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.