DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA KARNE SEVİNCİ VE TATİL HEYECANI

Tuzla Belediyesi, Karne Şenlikleri Kapsamında Anne Çocuk Eğitim Merkezlerinde ve Bilgi Evlerinde Yarıyıl Karne Şenliği Düzenledi.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu ve Tuzla Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır’ın Katıldığı Programlarda Gönüllerince Eğlenen Öğrenciler Karne Heyecanı İle Madalya Coşkusunu Bir Arada Yaşadılar.

AÇEM Ve Bilgi Evleri’nde Yarıyıl Tatiline Giren Çocukların Başarılarını Kutlamak İçin Hazırlanan Programlarda Takdir Belgesi Alan Öğrencilere Başarı Madalyası Verildi.

Şenliğe Katılan Başkan Yazıcı, Çocuklarla Adeta Bir Sevgi Seli Oluşturdu, Birlikte Özçekim Fotoğrafları Çekildi ve Sohbet Etti.

Cemil Meriç İlköğretim Okulu’na da Ziyarette Bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmasında “Eğitime İmkânlarımız Ölçüsünde Daima Destek Veriyoruz. Karne Şenliği’ni de Bu Kapsamda Çocuklarımıza Bir Hediye Olarak Sunduk. Çocuklarımız ve Gençlerimiz Okullarında Olduğu Gibi Belediyemizin Bilgi Evleri, Anne Çocuk Eğitim Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde Yoğun Bir Dönemi Geride Bıraktı. Dinlenmeyi ve Eğlenmeyi Hak Ettiler. Çocuklarımız, Bizim Yarınlarımız. Eğitim Kenti Tuzla Vizyonumuzla Eğitimde, Bilimde, Kültürde, Sanatta ve Sporda Hizmetlerimizi Sürdüreceğiz” Dedi.

Yarıyıl Etkinliklerinde Öğrencilere Büyük Sürprizler Hazırlayan Tuzla Belediyesi, Yarıyıl Tatiline Çıkan Öğrencileri Tatil Döneminde Birbirinden Neşeli Kültür, Sanat ve Eğlence Aktiviteleri İçin Kültür Merkezleri’ne Davet Ediyor…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN HAKKARİ’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

HIZLI YORUM YAP