DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA MAHİR İZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HIZ KESMEDEN EĞİTİME DEVAM EDİYOR

Bütün Dünya Gibi Türkiye de Beklenmedik ve Zorlu Bir Süreçten Geçiyor. Eğitim de Bu Sürecin Bir Parçası Olarak Etkilendi ve Tıpkı Hayatımızın Diğer Birçok Alanı Gibi Dönüşmeye Başladı. Milli Eğitim Bakanlığının Evde Eğitim Süreçlerine İlişkin Çalışmaları Devam Ederken, Kurulduğu Günden Bu Yana Eğitim Öğretimde Başarılı Çalışmalarla Dikkatleri Çeken Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Mahir İz, Bu Sürece Tüm Öğretmen ve Öğrencileriyle Hızlı Bir Şekilde Uyum Sağladı. Ara Tatilin Sona Ermesinden Sonra Bakanlığın Hizmete Açtığı Eba Tv Derslerini Göz Önünde Bulundurarak Öğrencilerine Etkileşimli Ders Anlatımları ve Soru Çözümlerinin Olduğu Canlı Dersler; Deneme Sınavları, Rehberlik Çalışmaları İle Kur’an-I Kerim ve Meal Okumalarının Yapıldığı Günlük Çalışma Programı Hazırlayarak Okul Faaliyetlerine Devam Ediyor.

Sürece İlişkin Okul Müdürü Mustafa Arslan, “Küresel Bir Sağlık Sorunu İle Karşı Karşıyayız. Bu Durum Doğal Olarak Öğretim Faaliyetlerini Etkiledi ve Bu Faaliyetlerin Farklı Bir Mecra Üzerinden Devam Etmesine Neden Oldu. Biz Eğitimciler Olarak, Evde Kalırken Bile, İlme ve Bilime Odaklanarak Ekibimizin Moralini Üst Düzey Tutma Gayreti İçerisinde Eğitim ve Öğretimin Kazanımlarına Ulaşmak İçin Çalışmalarımızı Yürütüyoruz. Bu Dönemde Öğrencilerimizi Gerek Psikolojik Gerekse Eğitsel, Akademik ve Mesleki Konularda Desteklemeye Devam Ediyoruz.

Bu Bağlamda Bakanlığımızın Tedbirlerini de Göz Önünde Bulundurarak ve Ayrıca Lokal Tedbirler Alarak Öğrencilerimize Canlı Derslerin de İçinde Olduğu Programlar Hazırladık. Bu Zorlu Günleri, Fiziksel Olarak Mesafeli Olsak da Manen Yakın Durarak, Birbirimize Destek Olarak Daha Kolay Aşabileceğimizi Biliyoruz. İçinde Bulunduğumuz Sürecin; Sahip Olduklarımızın Kıymetini Bilme, Hayatın Anlam ve Değerini Düşünme, Önceliklerimizi Gözden Geçirme, Birlik ve Beraberlik İçinde Olmanın Önemini Fark Etme, Hayal Kurma ve Mücadele Etme Gücünü Koruma Gibi Değerlerimizin Farkına Varmamıza Vesile Olmasını Temenni Ediyoruz. İnşâAllah Bu Süreci Birlik İçerisinde Hayırlı ve Verimli Bir Şekilde Aşacağız.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDEN MASKE ÜRETİMİ

HIZLI YORUM YAP