Türk SİHA'larının Karabağ'daki başarısı Yunanlıları korkuttu!

Türk SİHA'larının Karabağ'daki başarısı Yunanlıları korkuttu!

Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın yenilgiye uğramasında etkili olan Türk SİHA'ları Yunanlıları da korkuttu: "Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA´larının kurbanı olacağız"

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki zaferinde en önemli aktörlerden biri olan Türk SİHA'larla ilgili konuşan Yunan İstihbarat Teşkilatı eski üyesi Savvas Kalenderidis,"Karabağ´da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA´larının kurbanı olacağız" dedi.

Katıldığı bir televizyon programında Ermenistan’ın Azerbaycan karşısında Dağlık Karabağ’da uğradığı yenilgiye dikkat çeken Savvas Kalenderidis,“Karabağ’da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA’larının kurbanı olacağız” diye konuştu.

Türk SİHA’larının her hedefi vurduğunu ifade eden Kalenderidis, “Yunan hükümeti neden hiçbir şey yapmıyor. Daha neyi bekliyoruz. Yavaş yavaş Mavi Vatan bölgesinin Türkleşmesine doğru gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

yunan-istihbarat-teskilati-eski-uyesi-savvas-kalenderidis.jpg

Ermenistan'ın saldırısı sonrası başlayan Dağlık Karabağ mücadelesinde Türk SİHA'ları Azerbaycan'ın zaferle çıkmasında önemli bir yere sahip olmuştu.

ERMENİLER TESLİM OLMAYI KABUL ETTİ

ABD'li uzmanı Jason Pack geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ermenistan güçlerinin, Türk SİHA'ları sayesinde hava üstünlüğünü kaybedip, tanklarının bir bir imha edildiğini gördüğünde kayıplarının daha da artmasından ve bedelin çok daha ağır olmasından çekinerek teslim olmayı kabul ettiğini söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN