• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'DA SEVGİLİLER GÜNÜNDE 11 NİKAH KIYILDI

TURGUTLU'DA SEVGİLİLER GÜNÜNDE 11 NİKAH KIYILDI

TURGUTLU'DA SEVGİLİLER GÜNÜNDE 11 NİKAH KIYILDI
Editor: Turgutlu Manşet
14 Şubat 2020 - 18:39

Turgutlu Belediyesi nikah salonunda Sevgililer gününde 11 nikah kıyıldı.
Nikah salonu sevgililer gününe özel olarak süslendi. Nikah merasimlerini gerçekleştiren ve çiftlere nasihatte bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyet çocukları yetiştirin” dedi.
Turgutlu Belediyesi, Nikan Salonunu Sevgililer Gününde hayatını birleştirmek isteyen çiftlere özel olarak süsledi. Gelen misafirlere klasik müzik dinletisinin yanında Başkan Çetin Akın tarafından karanfil hediye edildi. Başkan Akın nikah merasimlerini bizzat gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediyesi Nikah Salonunda Sevgililer Gününde 11 nikah merasimi gerçekleştirildi. Bu özel günde hayatını birleştirmek isteyen çiftlere özel nikah salonu süslendi. Ayrıca girişte misafirlere klasik müzik dinletisi sunuldu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın gelen tüm misafirlere “Birleşen elleriniz hiç ayrılmasın, sevgililer gününüz kutlu olsun.”yazılı kartların takılı olduğu karanfil hediye etti. Nikah merasimlerini Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın tarafından gerçekleştirilerek çiftlere unutulmaz bir gün yaşatıldı.
Günün son nikahında Alev Güzel ile Ahmet Tarık Kaya hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikahı Başkan Akın tarafından kıyılırken çiftin nikah şahitliklerini Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer yaptı.
Karşılıklı saygı ve sevginin mutlu bir evlilik için olmazsa olmaz olduğu nasihatında bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Sürdürülebilir mutlu bir evlilik için karşılıklı saygı ve sevgiye ihtiyaç vardır. İyi günlerinizde olduğu gibi zor ve kötü günlerinizde de az önce birleştirdiğiniz ellerinizi hiç ayırmadan bu memlekete saygılı, ailesini atasını seven, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyet çocukları yetiştirin diyorum.” şeklinde konuştu.