MENÜ

Taylan Antalyalı yorumu: Türkiye'de yok, en iyisi o! (Galatasaray)

Galatasaray, Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinden 1 puanla ayrıldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde yorgunluğun etkilerini mi hissetti?" sorusunu yanıtladı.

Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinden 1 puanla ayrılan Galatasaray'ın maç programı oldukça yoğun... Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde yorgunluğun etkilerini mi hissetti?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yorgun bir derbi oynamadığını söyleyen Erman Özgür, "Derbilerde "gol yemeyelim, gol atarız" düşüncesi oluyor. Galatasaray performansı maç önü beklentilerde daha yüksek görünüyordu. Fakat beklentileri karşılayamayınca ister istemez hayal kırıklığı tarafı da Galatasaray oldu. Buna rağmen pozisyon sayısı anlamında Fenerbahçe'den üstünler." dedi.

Marcao'nun geldiği sezon daha fazla hata yaptığını, şimdi daha oturaklı bir stoper olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Luyindama'nın topla çıkarken yaptığı çok büyük hatalar var. El bombası misali... Galatasaray oturmuş kadrosunu Fenerbahçe maçında hissettiren taraftı" dedi.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Taylan'ın performansını yorumlayan Erman Özgür, "Oyunu bu kadar iki yönüyle oynayan, iki yönünü de iyi oynayan bir ön libero şu anda Türkiye'de yok. En iyisi Taylan" dedi.

YORUM YAZ