Amasya İtimat

TAŞDEF 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Taşova Dernekler Federasyonu 2. Futbol Turnuvası ile ilgili toplantı 15 Ekim 2019 Salı akşamı saat 19.00’da TAŞDEF yeni yerinde üye derneklerin başkan ve temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Kadiköy’de bulunan Amasya Vakfı’nın hizmet merkezinde faaliyetlerini devam ettiren TAŞDEF yönetimi, futbol turnuvası ile ilgili konuların yanında diğer konularda da katılımcılarla iştişarede bulundu.

Genel başkan Hasan Sevran’ın başkanlığında yapılan toplantı gündem ağırlğı 2. Geleneksel Futbol turnuvası idi. Genel başkan Hasan Sevran yaptığı açıklamada “Üye Derneklerimizin katilimi ile ikincisini yapacağımız Halı Saha futbol turnuvamız 24 Kasım 2019 tarihinde baslayacak olup Gençlerimizin birbirlerini tanımaları ve kaynaşmalarına yönelik etkin bir program olmakta. Katılımcı derneklerimize sporcu kardeşlerimize şimdiden Başarılar diliyorum. 1. Hali Saha Futbol turnuvamızın Şampiyonu Üye Derneğimiz Mercimek Köyü Derneği olmuştu. Amacımız ,TAŞOVAMIZ’IN BİRLİĞİNE KATKI SUNACAK CALIŞMALARI YAPMAKTIR. dedi.

24 Kasım 2019 Pazar günü başlayacak turnuvaya katılım için 17 Kasım 2019 akşamına kadar süre verilmiş olup şu ana kadar 16 köy derneği müracaat yapmıştır.

Yorum Ekle