Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Tanoğlu mesajında, Ülke nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, bu yönde sağlıklı çalışmalar yaparak ve kalıcı çözümler üreterek bu konuya katkı sunmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan engellilerimizin toplumla bütünleşmelerinin ve hayatın her alanında aktif rol üstlenmelerinin sağlanması, onlara sunulan hizmetlerin erişilebilir olması, devlete ve topluma düşen öncelikli bir görevdir.
Engellilere gösterilen anlayış ve hoşgörü, uygar bir toplum kimliği kazanmada etkin rol oynamaktadır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engellilerin de toplumun bir parçası olduğunu ve onların yaşadıkları zorlukları, sıkıntıları, nasıl bir hayat sürdüklerini görmemizi sağlayan anlamlı bir gündür. 
Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' dedi.