hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Survivor'dan kim elendi? Survivor'da son 3'e hangi isimler kaldı?

    Survivordan kim elendi Survivorda son 3e hangi isimler kaldı
    expand

    Survivor'ın son bölümünde dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazanmıştı. Survivor ada konseyinde Berkan, Yasin ve Barış arasında bir oylama yapılacak ve gelen SMS'ler sonucuna göre bir isim adaya veda edecek. Canlı yayında yapılacak olan oylama sonucu adaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor'a veda eden son isim kim oldu? Survivor'da son 3'e hangi isimler kaldı? İstanbul'a kimler gelecek? Merak edilen tüm soruların cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor'ın 12 Temmuz'da yayınlanan bölümünde Berkan, Yasin, Barış ve Cemal Can'ın arasından dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can, finale kalmayı garantiledi. Berkan, Yasin ve Barış arasında yapılan SMS oylaması sonrası bir isim finale ve hayallerine veda etmiş oldu.

    SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM BELLİ OLDU

    Survivor 2020'nin 12 Temmuz akşamı yayınlanan bölümüyle 'Survivor'da kim elendi?' sorusu yanıt buldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Barış, Berkan, Yasin için canlı yayında konsey için toplandı. Bu üç isim için halk oylaması yapıldı. Seyircilerin sevdiği yarışmacılar için kullandıkları SMS oyları bir isim adaya veda etti. Bu sıralamada en az oyu alan Berkan, Survivor'a veda eden isim oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow