Küçükçekmece İkitelli Spor tesislerinde gerçekleşen Suriye gençleri birlik beraberlik futbol turnuvasının organizasyonluğunu yapan Muhammed Abdulkadir yaptığı açıklamada Türkiye ve İstanbulda Suriyeli gençlerin sporla sosyalleşmesi ve uzun yıllar maruz kaldıkları çatışma ortamının stresinden uzaklaşmaları amacıyla düzenlediğimiz 20.Birlik beraberlik Futbol turnuvası, final maçı ile bugün sona erdi.

İkitelli spor tesislerinde üç ay süren 20.Birlik beraberlik Futbol turnuvasına 4 grupta 32 finale kalmak için kıyasıya yarıştı. Bugün oynanan final karşılaşması, Eşfer Yıldızları ve Kehba yıldızları takımları arasında oynandı. Final maçının normal süresi 1-1 sona erdi . Penaltı atışlarında Eşfer Yıldızları takımı 11-10 üstünlük sağlayarak turnuvanın şampiyonu olan takım oldu.

Suriyeli gençlerinin ve çocukların da büyük ilgi ile takip ettiği final karşılaşması sonrasında memnuniyetlerini ifade eden genç sporcular organizasyonluğunu üstlenen Muhammed Abdulkadir , minnettarlıklarını dile getirerek İkitelli spor kulübü başkanı Abdulselam Cayhan'a ve bölgede kendilerine her türlü desteği sağlayan çalışanlara teşekkür ettiler.

Karşılaşma sonunda 1., 2. ve 3’üncü olan takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verildi.

HABER /Yılmaz AKTEPE

Editör: Haber Merkezi