19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5981
EURO34.8121
ALTIN2508.9

Su deposu görünümlü baz istasyonuna tepki gösterdiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Su deposu görünümlü baz istasyonuna tepki gösterdiler
Abone ol
Osmaniye Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri, güneş enerjisi deposuna benzeyen baz istasyonuna tepki gösterdi.

Osmaniye Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri, güneş enerjisi deposuna benzeyen baz istasyonuna tepki gösterdi.

Öncesinde habersiz kurulmaya çalışılan ve mahallelinin tepkisi ile karşılaşılan baz istasyonu birkaç gün önce kuruldu.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi 14054 Sokakta bulunan Erkul Apartmanı üzerine kurulan baz istasyonuna mahalleli büyük tepki gösterdi.

Özellikle Erkul Apartmanı yanında bulunan Defne Apartmanı sakinleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: "2017 yılında bir gün, güne güneş enerjisi deposuna benzeyen baz istasyonu kurulum çalışması ile uyandık.

O günden bu yana mücadelemizi sürdürdük ve hem bizim apartman sakinlerinin hem de mahallelinin sağlığını düşünerek gerekli yerlere başvurarak baz istasyonunun kurulmasını önledik.

Nasıl olduysa birkaç gün önce izin alınmış ve baz istasyonu kurulma işlemleri başlamış ve kurulmuştur. Bunun yanında mahalle içerisinde bu baz istasyonuna yakın mesafede bir baz istasyonu daha bulunmaktadır.

Erkul Apartmanı bir kişiye ait olup ayrıca kendisi de bu binada oturmayıp; oturanların hepsi kiracı olmakla birlikte hem Erkul Apartmanı sakinlerini hem de mahallelinin sağlığını tehlikeye atmaması yönünde Erkul Apartmanı sahibinden, baz istasyonunu kaldırılması ve bu işten vazgeçmesi için ricada bulunuyoruz.

Apartmanımızda çok sayıda küçük çocuk ve bebek bulunmaktadır ve hatta yakın bir zamana kadar bir komşumuz kanser tedavisiyle büyük bir mücadele etmiştir.

Bizler baz istasyonunun kaldırılmaması halinde, insan sağlığının her şeyden önemli olduğu düşüncesiyle, yasal olarak gerekli yerlere başvuracağız ve bu kadar yakın mesafede baz istasyonu kurulmasının sağlık açısından ektilerini gerekirse bilimsel destek alarak araştıracağız.

Bunun yanında Erkul Apartmanı sahibinin diğer iki GSM şirketlerine de izin verdiği ve toplamda apartman üzerinde 3 adet baz istasyonu olacağı söylentileri bizleri derinden endişelendirmektedir."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar