Nevşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, kendi evinde karşılaştığı Samsun BŞB Anakent’e 3-2 mağlup oldu. Nefes kesen müsabakadan temsilcimiz 1 puan ile ayrıldı.

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu 10. hafta maçında Samsun BŞB Anakent ile karşılaştı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Ersan Erkut ve Mustafa Alevli ile çok sayıda sporsever takip etti.

Müsabakada il iki seti 18-25 ve 24-26 skorlarla veren Nevşehir Belediyespor müsabakanın 3. Setinden itibaren müthiş bir mücadele ortaya koydu. Kadrosundaki birçok sakat oyuncudan yoksun maça çıkan kırmızı beyazlı ekip 3. seti 25-20 ve 4. seti 25-19 önde bitirerek maçı uzatmaya taşıdı.

5. setin başında ilk dakikalarda rakibine üstünlük sağlayan Nevşehir Belediyespor, ilerleyen dakikalarda istediği sonuçları alamayınca seti 12-15 kaybederek müsabakadan 1 puanla ayrıldı.

Bu arada müsabaka öncesinde Nevşehir Belediyespor voleybolcuları, maçı izlemek için Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’na gelen taraftarlara milli takım tişörtlerinden dağıttı.