MENÜ

Sosa'nın füzesi...

Abone Ol Google News

Trabzonspor dakikalar 9’u gösterirken golü buldu. Daha önemlisi Sturridge’den geldi. Ardından rollerin değişmesiyle gelen Sörloth golü Trabzonspor’u rehavete soktu. Oyunu dengeleyen Gaziantep, devrenin bitmesine doğru çok önemli pozisyonlarda Uğurcan‘ı geçemedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor ilk yarıda erken öne geçmenin avantajını kullanamadı. Gaziantep, Jefferson ile farkı bire indirince ev sahibi için gerilimli dakikalar başladı. Çünkü rakibin hızlı hücuma yatkın olması Trabzonspor’u ister istemez kontrollü olmaya zorladı.

Tüm yükü çeken Sosa’da yorgunluk belirtileri takımı kısmen oyundan düşürdü. Ünal Karaman 65’te Doğan’ı alarak orta alanı güçlendirdi. Tam Trabzonspor tribünlerinde maç sıkıntıya girer mi diye homurtular başlarken Sosa, füzesiyle ‘Oh’ dedirtti. Sonrasında farka giden, zirveye oturan Trabzonspor vardı sahada.

Ligin 8. haftasını geride bırakırken bu maç bize artık çanta da keklik, kolay rakip yok hiç bir takım için dedirtti.

Gecenin sorusu

Nwakaeme’nin bir asist yapmasına rağmen dün gece diğer maçlara göre isteksiz oluşu ve defansif anlamda katkısının azlığı...

Haberin Devamı

Maçın starı

Tartışmasız Trabzonspor’un Arjantinli yıldızı Sosa. Kaptan dün geçe orta alanda ileri yaşına rağmen enerjisiyle kalitesiyle ve attığı nefis golle maça damgasını vurdu.

Maçın olayı

İlk yarı biterken Gaziantep’in hücumunda çok yakın mesafeden Uğurcan‘ın inanılmaz kurtarışı

Kısa mesaj

Trabzonspor’da hücumda Sturridge fizik olarak 90 dakikalık hale gelirse Sörloth ile iyi bir ikili olacaklarının mesajını oyunun başında verdi.

YORUM YAZ