Avrupa pazarının kapısı aralandı

Avrupa pazarının kapısı aralandı
İSİFED, YAPDER, KANAL EKONOMİ ve NRW.INVEST TÜRKİYE iş birliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında Avrupa pazarlarına çıkışıkış kapısı, Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti'nde yatırım ve teşvikler konuşuldu.

Kaya Ramada Otel'de gerçekleşene toplantıya, İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanın Celal Toprak, NRW.INVEST Türkiye Temsilcilik Müdürü.Dr. Adem Akkaya, YMM Cevdet Kocaş, Av. Dr. Abdullah Emili, Elektra Elektronik Genel Müdürü Armağan Şakar, Bulgaristan İstanbul Ticari Konsolosu Toşko Tomov, Mehmet Gözcü, üye sanayiciler ve iş insanları katıldı.

Katılımcılara teşekkür etti
İSİFED üyelerinin Almanya'ya yatırım imkanlarının masaya yatırldığı toplantıda konuşan Muammer Ömeroğlu, "Öncelikle bu arkadaşlarımızın burada toplanmasına imkan tanıyan herkese teşekkür ediyorum. Ben de Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti'nde yatırım konusunda söylenecek olanları çok merak ediyorum. Almanya'nın dünyaya açılan bir kapı olduğunu biliyorum. Tekrar hepinize teşekkür ederek başarılar dilerim" açıklamasını yaptı. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.