MENÜ

Son dakika | Sergen Yalçın resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen Sergen Yalçın oldu. Siyah-Beyazlı kulüp Yalçın ile 1.5 yıllığına anlaştığını resmen açıkladı.

Son dakika | Sergen Yalçın resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen Sergen Yalçın oldu. Siyah-Beyazlı kulüp Yalçın ile 1.5 yıllığına anlaştığını TFF'ye resmi olarak bildirdi.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın'ın sözleşmesi TFF'ye göre 31 Mayıs 2021 yılına kadar yapıldı.

Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ali Rıza Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Teknik Direktörümüz Ali Rıza Sergen Yalçın'a çalışmalarında başarılar dileriz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

***

47 yaşındaki teknik adam bugün gerçekleştirilen Beşiktaş idmanında takımın başında yer almıştı.

Futbol kariyerinde Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe, İstanbulspor, Eskişehirspor, Eti Mesgut Şekerspor ve Siirt Köy Hizmetleri formalarını giymişti.

Teknik direktörlük kariyerine Gaziantepspor'da başlayan Sergen Yalçın sırasıyla Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'da görev aldı.

Haberin Devamı

Dalgakıran açıkladı...

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran twitter hesabından açıklama yaptı. Dalgakıran "Yarın 19.03'de tüm Beşiktaşlıları mabedimize bekliyoruz." dedi.

Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşecek Beşiktaş'ın yarın ki idmanı 19:03'te Vodafone Park'ta yapılacak ve taraftara açık olacak.

Son dakika | Sergen Yalçın resmen Beşiktaşta

YORUM YAZ