Sokağa çıkma yasağı başladı! Ne kadar sürecek?

Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı başladı.

Sokağa çıkma yasağı başladı! Ne kadar sürecek?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm Türkiye'de yarın sabah 10:00'a kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Koronavirüs salgını kış aylarının gelmesiyle de birlikte Türkiye'de ve dünyada yeniden yükselişe geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün kitlesel bir şekilde yayılmaya başladığını açıkladı. İçişleri ve Sağlık Bakanlığı, koronavirüse karşı yeni önlemler aldı. Buna göre; yeni bir genelge yayınlanana kadar hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacak, okullar uzaktan eğitim yapacak, kafeler ve restoranlar kapanacak ve paket servis yapacak.

HAFTA SONU UYGULANACAK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI BAŞLADI

Yeni bir karar alınıncaya kadar, hafta sonları saat 10.00-­20.00 dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaf tutulacak.

Bu doğrultuda ilk uygulama, bugün saat 20.00'da başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması 29 Kasım Pazar günü saat 10.00'a kadar devam edecek. 29 Kasım Pazar günü ise saat 20.00'dan 30 Kasım Pazartesi günü saat 05.00'a kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem