Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokaklar sessizliğe büründü

Tarih : 2020-12-02 / Kategori : Genel Haber

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokaklar sessizliğe büründü

Iğdır’da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde, sokak ve meydanlara sessizlik hakim oldu.
İçişleri Bakanlığının Kovid-19 ile mücadele amacıyla valiliklere gönderdiği genelge kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00 itibarıyla başladı. Sabah saat 05.00'a kadar sürecek kısıtlama kapsamında, Iğdır'da cadde, meydan, sokaklar sessizliğe büründü. 

Kapalı olması gereken iş yerleri ile paket servis şeklinde çalışan yerler ekipler tarafından kontrol edildi. Iğdır’da sokağa çıkma kısıtlamanın başlamasının ardından kentin ana caddeleri, ve sokaklar boş kaldı.
Kentte yasaktan muaf tutulan iş yerleri paket servisi yaparken, polis ekipleri ile bekçiler de cadde ve sokaklarda denetimlerini sürdürdü.
        Kısıtlamalar öncesi polis ekipleri, cadde ve sokaklarda devriye atarak iş yeri sahipleri ve vatandaşlara kurallara riayet edip evlerine gitmeleri yönünde ikazlarda bulundu.
         Kısıtlamaların başlamasıyla şehirde farklı yerlerde kontrol noktaları oluşturan ekipler, trafikteki araçları ve vatandaşları denetledi. 
İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle; yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi 21.00-05.00 arası, hafta sonu cuma 21.00’den pazartesi 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 
              Kısıtlamanın olduğu hafta sonu; market, bakkal ve kasaplar 10.00-17.00 arasında hizmet verebilecek.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası