Türkiye başta olmak birçok ülke corona virüs salgını ile amansız bir mücadele verirken, kimliği belirsiz kişilerin Bahçeköy Merkez Mahallesi’nde çevreye verdiği zarar ve insan sağlığını hiçe atmaları büyük tepki topladı.

Ülkemizde salgına karşı her geçen gün yeni önlemler alınırken, bazı duyarsız vatandaşların sorumsuz davranışı ‘pes’ dedirtti. Güne büyük bir şok ile uyanan Bahçeköylüler, gördükleri manzaraya sert tepki gösterirken, “Sizin yaptığınızı hayvan yapmaz” yorumları yapıldı.

SORUMSUZLUĞUN BÖYLESİ!

Bahçeköy Merkez Mahallesi Vadi Sultan Caddesi’nde bankları gelişigüzel koyan ve toplu halde oturdukları tahmin edilen kimliği belirsiz kişiler, alkol alıp çevreyi kirletti. Bunun yanı sıra salgının yayılmaması için sosyal mesafe kuralının bu denli önemli olduğu günlerde kendilerinin ve bölge halkının sağlığını hiçe saydılar.

ÇEVRE AYIBI GİDERİLDİ

Sabahın erken saatlerinde bölgenin çöplüğe döndüğünü gören Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç, Sarıyer Belediyesi’ne haber verdi. Belediyenin temizlik ekipleri kısa bir sürede çevre ayıbını giderdi.

VATANDAŞLARDAN EMNİYETE ÇAĞRI

Mahalle sakinleri de durum karşısında tepkilerini ortaya koyarken, emniyet güçlerinin içerisinde bulunduğumuz olağanüstü günlerde daha fazla devriye gezmesini, bu tarz sorumsuz ve duyarsız kişilerin önüne geçmesini istiyor.

SARIYER POSTA