• DOLAR 32.604
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2425.274
  • ...
Siyonist rejime çalışan hain kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları’na bağlı deniz komando biriminden bir komutan, 2009’dan bu yana siyonist istihbaratı (Mossad) için çalıştığının ortaya çıkmasının ardından rejim ordusuna ait bir tekne ile kaçtı.

Bölge kaynaklarının aktardığı bilgilere göre söz konusu hain yanına gizli belgeler, bir miktar para, dinleme cihazları, komando ekipmanı ve dizüstü bilgisayarını alarak rejime sığındı.

Kısa bir süre önce Hamas, bir komutanını daha benzer suçlamalarla tutuklamıştı.

Filistinli kaynaklar, kaçan yetkilinin MOSSAD ile iş birliği yaptığından şüphelenildiğini ve Hamas’ın kaçmadan önce onu gözaltına almak üzere olduğunu bildirdi.

Söz konusu ismin rejim ile bağlantılarının, MOSSAD tarafından kendisine gönderilen ve Gazze Şeridi'nde bir çöp kutusuna bırakılan yüklü miktarda parayı alması için kardeşini göndermesinden sonra ifşa olduğu ifade edildi. Para ve Kassam komutanlarından olan kişinin kardeşi yakalanırken, kendisi kaçmayı başardı.

İşgal rejiminin bölgede bazı Kassam üyeleriyle iş birliği yaptığı ve bu paralelde Gazze'de karışıklık çıkarmak istediği ifade ediliyordu. Bu paralelde Hamas'ın son dönemde Gazze Şeridi'nde güvenlik faaliyetlerini artırdığı göze çarpıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir