AK Parti’de 7. Olağan Kongre süreci hazırlıkları kapsamında Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı Delege Seçimleri, Ticaret Borsası Salonu’nda gerçekleştirildi.

400 asil ve 200 yedek delegenin belirlendiği seçimlerin ardından değerlendrmelerde bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, delege seçimlerinin 18 yıllık geçmişi bulunan AK Parti’ye yakışır bir şekilde demokratik bir ortamda yapıldığını, ana kademe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri ile AK Partiye gönül veren üyelerin mahalle mahalle kurulan sandıklarda kullandıkları oylarla delegelerin belirlendiğini belirtti. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitraslan'da açıklamasında; "7. Olağan kongre öncesi Merkez ilce delege seçimimizi AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız İç Anadolu Bölge Sorumlumuz Sayın Ekrem Görçeker İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar Belediye Başkanımız Rasim Arı ve siz değerli üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Rabbim sizlerden razi olsun. Şahsım ve yönetimim adina ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.