• Güncel

    Nasır Hastanesi bahçesini kazdıkça dehşet büyüyor!

    İşgalci İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'tan çekilmesinin ardından Nasır Hastanesi yerleşkesinde bulunan üç toplu mezardan çıkarılan ceset sayısı 392'ye ulaşırken, cesetlerin üzerinde, yok edemedikleri işkence izleri bulunuyor.

  • Güncel

    İngilizler, göçmenleri Ruanda'ya göndererek 'kurtulacak'

    İngiltere hükümeti tarafından onaylanan, İngiltere'ye gelen düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilerek Doğu Afrika'daki Ruanda'ya gönderilmesine ilişkin yasa tasarısı İngiliz kralı tarafından da onaylandı.

  • Güncel

    Mandela: Siyonist gaspçı varlığı ilk kez sorumlu tutmayı başardık

    Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela, Filistinlilerin kararlılığından ilham alarak Filistin davasını uluslararası topluma taşıma konusunda mücadele ettiklerini belirtirken, "Ancak çok iyi biliyoruz ki bu dava uzun yıllar sürebilir ve İsrail ya da gaspçı varlık cezasız kalmadan hareket etmeye devam edebilir" dedi.

  • Güncel

    Haaretz: İsrail savaşın başından bu yana 10 büyük darbe aldı

    Hem siyonist uzmanlar hem de siyonist medya, Gazze savaşında siyonist rejiminin siyasi ve askeri yetkililerinin yanısıra siyonist savaş kabinesinin yetersiz kalmasını ve yanlış planlarını eleştirmeye devam ediyor.

  • Güncel

    Google, İsrail'le yaptığı anlaşmayı protesto edenleri işten çıkarıyor

    Google CEO'su Pichai "Harika ürünler yaratmamızı ve harika fikirleri eyleme dönüştürmemizi sağlayan canlı, açık bir tartışma kültürüne sahibiz... Ancak nihayetinde biz bir işyeriyiz ve politikalarımız ve beklentilerimiz açık: Burası bir işletme" ifadesini kullanıyor.

  • Güncel

    Gazze protestoları: Öğrenciler neden üniversiteleri hedef alıyor?

    ABD'nin prestijli üniversitelerinde son günlerde düzenlenen Filistin yanlısı protestolar halen devam ediyor. Fransa ve Avustralya'da da gösteriler olmasına karşın en etkili protestolar ABD'de gerçekleşiyor.

  • Güncel

    Lukaşenko: Bizi savaşa sürüklemek istiyorlar

    Belarus'un batı sınırlarında NATO'nun Polonya ve Baltık ülkelerindeki askeri gücünü yoğunlaştırdığını belirten Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, "Bir şey çok açık, bizi savaşa sürüklemek istiyorlar." dedi.

  • Güncel

    BMGK, "uzayın barışçıl kullanımı"nı oyladı

    5 daimi 10 geçici üyeli BM Güvenlik Konseyi'nde ABD ve Japonya'nın sunduğu, Türkiye'nin de ortak sunucusu olduğu, uzayın barışçıl kullanımına ilişkin karar tasarısı oylamaya sunuldu. Ruysa ve Çin dışında diğer üyeler tasarıya evet oyu verdi. Rusya'nın vetosu nedeniyle tasarı kabul edilmedi.

  • Güncel

    Arap Birliği toplantısından çıkan sonuç

    Gazze'de aylardır Batılı demokrasilerin himayesinde devam eden vahşeti görüşmek üzere toplanan 22 üyeli Arap Birliği, İsrail'in kararlarına uymadığı BMGK'nın İsrail'e yönelik yeniden karar almasını ve batının İsrail'e silah ve mühimmat ihracatını durdurmasını istedi.

  • Güncel

    Steinmeier: Birbirimize ihtiyacımız var

    Steinmeier, iki ülkenin NATO'da, G20 nezdinde ve özellikle de Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler karşısında bilgi ve görüş alışverişinde bulunması gerektiğini söyleyerek, "(Türkiye-Almanya) İki ülke olarak birbirimiz için vazgeçilmeziz, birbirimize ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

  • Güncel

    Siyonist elebaşlarına uluslararası tutuklama kararı çıkarılabilir mi?

    ABD'nin koruması altındaki siyonist liderler Netanyahu, Yoav Gallant ve Herzi Halevi'nin kendileri hakkında uluslararası tutuklama kararı çıkarılması olasılığını değerlendirdirmek üzere bir toplantı yaptıkları duyuruldu.

  • Güncel

    "Kur'an'da Yahudilik ve Yahudileşme" konferansı cumartesi günü İktibas'ta

    İktibas Dergisi'nin Ankara'daki merkezinde 27 Nisan Cumartesi günü yazar Asım Şensaltık, "Kur'an'da Yahudilik ve Yahudileşme" konulu bir konferans vermek üzere konuk olacak inşallah.

  • Güncel

    Hamas'tan, ABD'deki eylemlere destek açıklaması

    Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Rişk, ABD yönetimini, Gazze Şeridi'ndeki İsrail "soykırımına" karşı çıkan üniversite öğrencilerinin gösterilerini engelleyerek "bireysel hakları ve ifade hakkını ihlal etmekle" suçladı. Siyonist kasap Netanyahu ise, Amerikalı yetkililerin gösterileri durdurmak için daha fazlasını yapması gerektiğini söyledi.

  • Güncel

    Soykırım endüstrisi ve Ermeni olayları

    Ermeni soykırım endüstrisinin en kuvvetli ve başarılı olduğu ülkeler başta Amerika Birleşik Devletleri (ABD) olmak üzere Fransa ve Almanya’dır. Buralarda güçlü bir Ermeni diasporası mevcuttur ve bulundukları ülkelerin kamuoylarını etkileme güçleri vardır.

  • Güncel

    Steinmeier Külliye'de resmi törenle karşılandı

    Türkiye’ye resmî ziyarette bulunan Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmî törenle karşıladı.