2017 yılında inşa edilen ve yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olan Düzce Belediyesi Güreş Sahası için yakın zamanda söküm kararı alınmıştı. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sahanın Düzce Şıralık Spor Kompleksi’ne kurulacağını açıklamıştı.

Düzce Belediyesi ekipleri bu kapsamda söküm çalışmalarına başladı. Bahçeşehir bölgesindeki 5 mahallenin muhtarı da karardan duydukları memnuniyeti dile getiren bir açıklama yaparak Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

Bahçelievler Muhtarı Bayram Yıldız, Güzelbahçe Muhtarı Anıl Gürol, Nalbantoğlu Muhtarı Murat Çolakoğlu, Sallar Muhtarı Serkan Demiroğlu ve Esentepe Muhtarı Erkan Sel’in imzasıyla yapılan  ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bahçeşehir bölgesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan ve yapımında bile sayısız şikayetin konusu olan güreş alanı hakkında Bahçeşehir bölgesinde yaşayan vatandaş ve sakinlerimiz, 2019 yılında Bahçeşehir, Bahçelievler Mahallesi mevkiinde bulunan Anıtpark önünde yapılan iftar yemeğinde ve Bahçeşehir Bölgesinde 8 mahalledeki mahalle toplantılarında vatandaşlarımız Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü’ye sarhoşların, uyuşturucu madde kullananların, yüksek sesle müzik dinleyenlerin uğrak yeri olduğu, oturma yerlerinin yakılması ve hırsızlık girişiminin olduğu için sözlü olarak kaldırılması talebi iletilmiştir.

Başkanımız Sayın Faruk Özlü bu konu hakkında vatandaşlarımıza güreş alanının kaldıracağının sözünü vermiş ve sökümden sonra eskisinden daha uygun vaziyette vatandaşlarımızın güven içinde kullanabilmesi için alan oluşturulacağı sözünü vermiştir.

Bahçeşehir bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini geri çevirmeyip, bahse konu olan güreş alanını kaldırdığı için Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk Özlü’ye Bahçeşehir bölgesinde yaşayan mahalle sakinleri adına teşekkür ederiz.”

HABER: Mehmet GÜNESEN

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr