banner198

Acil serviste unutulan 20 bin lira sahibine teslim edildi

Acil serviste unutulan 20 bin TL Güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Acil serviste unutulan 20 bin lira sahibine teslim edildi
banner145

Acil serviste unutulan 20 bin TL Güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Çankırı Devlet Hastanesinde güvenlik görevlileri, hastanenin acil servis bekleme salonunda bulduğu yaklaşık 20 bin lirayı sahibine teslim etti. 
Çankırı Devlet Hastanesi acil servisine 13.30 sularında  bir hastasını getiren Yahya Uğur (29),  hasta telaşıyla bekleme  salonu koltuğunda el çantasını unuttu. Güvenlik vardiya amiri Emre Babacan, kontrol sırasında bankta sahipsiz bir çantanın olduğunu fark etti. Güvenlik altına alınan çanta daha sonra sahibinin belirlenmesi için titiz bir çalışma başlatan güvenlik ekibi tarafından kameralar önünde açıldı. Çantada yüklü miktarda para olduğunu fark eden görevliler, nüfus cüzdanından kimlik bilgilerini tespit ettikleri Yahya Uğur'a ulaşmaya çalıştı. Hastane bilgi sisteminde kaydı bulunamayan eşya sahibi için hastanede genel anons siteminden çağırı yapıldı. Eşyanın kaybolmasından yaklaşık 10 dakika sonra danışmaya gelen Yahya Uğur, çantasını kaybettiğini görevlilerden öğrendi. Vardiya amiri Babacan'ın çantayla ilgili sorularına doğru cevap veren Uğur, 20 bin lira parasıyla birlikte el çantasını güvenlik ekibinden teslim aldı.


Yüklü miktarda parayı otomobil almak üzere yanında taşıdığı öğrenilen Uğur, çantayı eksiksiz bir şekilde teslim aldığını ifade ederek, hasytane güvenliğine teşekkür etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 14:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Helal olsun
Helal olsun - 4 yıl Önce

Allahtan idari katta kaybetmemiş adam cağız yoksa devletin arşivini soyanlara bu leblebi cerez gelirdi dakkada hallederlerdi sonrada pişmiş pişmiş biz yapmadık burda amac farklı bunuda şer odakları yaptı bize iftira atıyor diye algı utanmadan sıkılmadan gezerlerdi sizi gidi sizi ar damarı çatlamışiar sizi

Hukuk
Hukuk @Helal olsun - 4 yıl Önce

Bence Çankırı devlet hastanesinde idari kısımda çalışanlar seni mahkemeye vermeli bu alanın hakaretttir bashekimden tut da en alt kademesindeki memura kadar bu yorumcu zat hakkında suç duyurusunda bulunmalidirlar bence adam alenen hastane idaresinde çalışanlara hırsız diyor

Erkan B.
Erkan B. - 4 yıl Önce

Dm dediğin böyle olur.Emre Babacan tebrik ediyorum seni kardeşim

SIRADAKİ HABER