Daha önce İdlib şehitleri ve ardından pandemi sürecinde iki kez iptal edilen SİNDEF gecesi için yeni tarih 18 Temmuz olarak belirlendi. İBB Florya Sosyal Tesislerinde yapılacak olan büyük organizasyon hazırlıklarını sürdüren SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran ve ekibi, büyük bir tempoyla organizasyon için hazırlanıyor.

106 bağlı dernek ve bu derneklerde yer alan yaklaşık 200 bini aşan üye sayısıyla Sinop'un en önemli ve an büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Sinop Dernekleri Federasyonunun (SİNDEF) Genel Başkanı Hasan Dalkıran, özel olarak hazırlanan davetiyeleri kapı kapı giderek bizzat kendisi ulaştırıyor. 

Başkan Hasan Dalkıran, federasyon olarak konuyla ilgili geniş katılımlı bir organizasyon planladıklarını söyledi. Bu kapsamda tarihin netleştirildiğini belirten Hasan Dalkıran, "Federasyonumuza kendi mülkü olacak olan yeni hizmet binasını kazandırma noktasında çalışmalarımız sürüyor. 106 bağlı derneğimiz var. Bu derneklerimizde 200 bini bulan Sinoplu üyemiz var. Sinoplulara en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak istiyoruz. Bu yönüyle güzel ve etkin bir yere ihtiyacımız var. Daha önce planladığımız ancak İdlip’de askerlerimize düzenlenen hain saldırı sonucu 36 askerimizin şehit olması nedeniyle ertelediğimiz, daha sonra da pandemi nedeniyle bir kez daha ertelemek zorunda kaldığımız organizasyonumuz için yeni tarihi 18 Temmuz olarak belirledik. Nasip olursa 18 Temmuz 2020 Cumartesi günü saat 19:00’ da İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde bu etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda siyasetten bürokrasiye, bürokrasiden iş dünyasına, iş adamlarımızdan STK’larımıza kadar bütün vatandaşlarımızı Sinop Dernekleri Federasyonumuzun almak istediğimiz yerle ilgili düzenlemiş olduğu programda görmek istiyoruz.. Organizasyon için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Editör: Vitrin Haber