• İstanbul22 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR
29 Haziran 2020 Pazartesi 08:43

SEYDİŞEHİR BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR

 

Seydişehir Belediye ve Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenecek Bisiklet Festivali, 2-3-4-5 Temmuz tarihlerinde Seydişehir’de yapılacak.

 

Bu yıl ilki düzenlenecek Bisiklet Festivali'ne Türkiye’nin değişik illerinden kayıt yaptıran 150 bisikletçinin katılacağı belirtildi.

 

Festivalin 3 Temmuz Cuma günü Kuğulu festival alanından hareketle başlayacağını ve 64 kilometrelik parkurla devam edileceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Tura katılan bisikletseverlerimiz, Kuğulu Tabiat Parkı’ndan başlayıp, Taşağıl, Gölyüzü, Çatmakaya Yaylası, Tınaztepe Mağarası'nı ziyaret ederek Kuğulu Park kamp alanına geri dönecekler.

 

Turun ikinci etabında ise yine sporcularımız Kuğulu Tabiat Parkı, Taşağıl, Suğla Gölü, Yalıhüyük, Ortakaraören, kanal boyundan Kumluca, Kuran, Kesecik, İncesu Köprüsü, Seydişehir, etrafında 73 kilometre pedallayarak ikinci günü tamamlayacaklar “dedi.

 

Festivalin üçüncü ve son günü olan turda Göletler bölgesini turlayacaklarını kaydeden Başkan Tutal; göletler bölgesi turunda sporcularımız Kuğulu Tabiat Parkı, Boyacıoğlu Köprüsü, Çar Oluğu, Gökçehüyük Göleti, Taraşçı, Taraşçı 1. Göleti, Bahçelievler, göletlerini 45 kilometre pedallayarak bu etabın sonunda şehir turu yapılarak Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi Müzesi ile Seyyid Harun Veli Cami ziyareti olacak.

 

Daha sonra Kuğulu Festival alanımızda düzenleyeceğimiz bir törenle katılım belgeleri verilerek program sona edecek” şeklinde konuştu.

 

Seydişehir Belediyesi tarafından Kuğulu bölgesinde oluşturulacak kamp alanında tura katılmak için kaydını yaptıran misafirlerin, kornavirüse karşı en üst düzeyde önemlerin alınacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; festivale katılacak olan misafirlerimiz ateş ölçümleri ve sağlık taramaları yapılarak Kuğulu Tabiat Parkına alınacak. Kamp alanında kurulacak olan çadırlarımızda sosyal mesafe kuralına uyularak çadır arası mesafelerimiz 5 metre olacak. Belediyemizi tarafından bisikletseverlerimize maske ve dezenfektan dağıtımı yapılacak “dedi.

Bu haber toplam 836 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim