• İstanbul23 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİMİZDE PEYZAJ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
26 Haziran 2020 Cuma 16:36

SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİMİZDE PEYZAJ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Seydişehir’in modern görünüme kavuşması için imkanlar ölçüsünde çalışmalarını sürdüren Seydişehir Belediyesi ekipleri Seydi Şifa Termal Tesislerinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Tutal, ekiplerin uygun olarak seçilen çiçek ve ağaçların dikimini ile Seydi Şifa Termal Tesislerinde peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydetti.

Merkez ve kırsal mahalleler başta olmak üzere ekiplerin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; belediye hizmetlerimizde öncelikli amacımız, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve güzel bir ilçe bırakabilmektir. Bu bağlamda yeni park alanları açıyor, mevcut parkları ise peyzaj çalışmalarıyla estetik bir görünüme kavuşturuyoruz “dedi.

Daha yaşanılabilir ve daha temiz bir çevre için çalışmaların son sürat devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; “Seydi Şifa Termal Tesislerimizi bizim turizmde dışa açılan kapımız. Misafirlerimizi ağırladığımız konuk evimiz. Seydi Şifa Termal Tesislerimizde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz , buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunmaktadır.

 

Turizmde imaj ve doğru tanıtım ile Seydi Şifa Termal Tesislerimiz sadece Seydişehirli hemşehrilerimizin değil bütün turizmcilerinin kullanımına açıktır. Doğal ve kültürel güzellikleri ile temiz havası ile Konya ilçeleri arasında termal turizmde iddia ediyoruzki Seydi Şifa Termal Tesislerimiz adından söz ettirecektir.

Pandemi sürecinde hizmet veremeyen Seydi Şifa Termal Tesislerimizin en kısa zamanda tekrar misafirlerini ağırlamaya devam edecek. Resmi açılışını ilerleyen tarihlerde gerçekleştirerek ilçemiz tanıtımına ve istihdamına büyük katkı sağlayacağız ” ifadelerine yer verdi.

seydi-sifa-peyzaj-1.jpgseydi-sifa-peyzaj-2.jpg

Bu haber toplam 960 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim