MENÜ

Sergen Yalçın tamam, Pascal Nouma da sportif direktör olsun!

Abone Ol Google News

Hemen soruyu soralım: Beşiktaş yönetiminin Sergen Yalçın kararının sebebi ne?

Haberin Devamı

Sadece taraftar tezahüratları mı? Evet! Bu kadar...

Mesela tersi olsaydı... Yani Sergen hoca sezona Beşiktaş'ın başında başlayıp, Abdullah Avcı Malatyaspor'u çalıştırsaydı ve 'İnönü'de Beşiktaş'ı yenen teknik adam olsaydı ne olurdu?

Ne olacak, Abdullah Avcı bugün Beşiktaş'ın başına geçerdi.

Türkiye'de kararları hala duygularımıza yenik düşerek almaya devam ediyoruz.

Sergen Yalçın iyi bir Beşiktaşlı olabilir ama bu, hemen teknik direktörü olacağı anlamına gelmez, gelmemeli. O zaman Pascal Nouma da sportif direktör olsun! O da iyi Beşiktaşlı nasıl olsa!

Tek sezonu tamamlayamamış!

Sergen Yalçın'ın kariyerine bakalım. Yaklaşık 5-6 senelik bir teknik adamlık süreci var. 7 farklı takım çalıştırmış ama bir tanesinde bile bir sezon ya da süre olarak 1 yıl kalamamış. Devre arasında gelmiş, bazen 2 ay sonra bazen sezon sonu gitmiş. Bazen sezon başı gelmiş, devre arasında gitmiş ama tek bir sezon bile tamamlayamamış.

Flaş sonuçlar aldığı dönemler oldu tabii ki... Ozan Tufan'ı futbola döndürdüğü de bir gerçek ama Beşiktaş'ın başına geçmek çok ayrı bir CV istemez mi?

Haberin Devamı

Herhalde takım uçuşa geçecek!

Sayın Çebi çok büyük bir kumar oynamış gibi gözüküyor. Bakalım Sergen hoca gelince Ljajic coşacak mı? Nkoudou, Diaby kanatlardan uçacak mı? Ya da Karius o garip golleri yemeyi bırakacak mı?

YORUM YAZ