MENÜ

Sergen etkisi sonucu belirler

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi hedefini ıskalamak istemeyen Beşiktaş’ta eksik çok. Atiba, Burak, Ljajiç, Boateng ve Umut yok. Gökhan maç saati netlik kazanacak. Ev sahibi Malatyaspor, son haftalarda çıkışta. Kartal’ın kazanması için belki saha içinde 10 numarası yok. Ancak kenarda Sergen Yalçın var. Hocalığı da oyunculuğu gibi on numara. Bir artısı da ev sahibi takımın eski hocası olması. Teknik-taktik açıdan en üst düzeyde olan Yalçın, her şeyini bildiği rakibi mutlaka iyi etüt edecektir. Geriye tek konu kalıyor. O da eksiklerin yokluğunda sahada forma giyeceklerin, teknik ekibin verdiklerini uygulamak. Bu zor deplasmandan üç puan ile dönmek için böylece mucizelere gerek kalmaz!

Haberin Devamı

Hücum hattı çöktü

Santrfor olarak sadece Güven’in olması sıkıntı yaratıyor. Lens, Diaby ve N’Koudou daha önde basıp direkt kaleye inmeye bakacaklar. Gökhan ile Caner oynamaları durumunda kanatlardan bindirme yapması kaçınılmaz. Beşiktaş, rakibi karşılayıp kontra atak ile yetinmeye kalkarsa, istediğini alamaz. Maç boyunca skora bakmadan kademe yapıp, orta alanı tamamen kontrol altında tutmalı. Beşiktaş, böylece rakibin direncini kırıp araya goller sıkıştırır

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Son deplasman maçında Kayserispor’a 3-1 yenilen Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde üst üste iki dış saha karşılaşmasında puan kaybetmedi.

Kim ön plana çıkar?

Ersin...İyi kaleci, kötü goller yer dense de son iki haftada genç kalecinin yaptığı hatalar, kötünün ötesinde. Mutlaka hocaları bunları gösterip ona göre özel çalışmalar yaptırdılar. Ersin; öğrenmeye açık, gelişime uygun yapıda. Yediklerine takılıp kalmadan özgüvenle sahada olursa, hepsine sünger çekebilir.

KISA MESAJ

Elneny bu maçta iki kişilik oynamalı. Mısırlı Yıldız, Atiba’nın yokluğunda oyunu iki yönlü kontrol altında tutma adına sahada olacak. Eğer savunma yönü kadar, hücumu da ortaya koyarsa maçın seyrini değiştiren isim olur. Bu tür maçların kritik oyuncuları: N’Koudou ve Lens’in performansı da eksiklerin yokluğunda belirleyici olacaktır.

YORUM YAZ