Sarıyer'de her yer yıkanıp dezenfekte ediliyor

Sarıyer'de her yer yıkanıp dezenfekte ediliyor
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in bizzat kendisinin yakından takip ettiği çalışmalar büyük bir titizlikle yapılıyor.

ŞÜKRÜ GENÇ BİZZAT TAKİP EDİYOR

Sarıyer Belediyesi, ilçe genelinde korona virüse karşı tedbirleri artırdı. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in bizzat kendisinin yakından takip ettiği çalışmalar büyük bir titizlikle yapılıyor.  Veterinerlik Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Toplu yaşam alanları ve kurumlar sürekli olarak dezenfekte edilirken, meydanlar, metro girişleri, cadde ve kaldırımlar sürekli yıkanıyor. 
İlçe genelindeki 114 cami, 9 kilise, 3 cem evi, 70 okul, 37 Kur’an kursunun yanı sıra belediye hizmet noktaları, huzurevi, sağlık ocakları, kahvehaneler, minibüsler, hastaneler, metro girişleri, kuaförler ve daha birçok yer dezenfekte edildi.

Sarıyer’in pek çok noktasında Sarıyer Belediyesi tarafından sürdürülen dezenfekte çalışmaları, devlet hastanesinde de yapıldı. Çayırbaşı’nda bulunan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçe ve caddeleri yıkanarak dezenfekte edildi. 

Dezenfekte çalışmalarının yanı sıra meydanlar, metro girişleri, cadde ve kaldırımlar sürekli olarka ilaçlı su ile yıkanıyor. 

Yapılan çalışmalar esnasında park halindeki araçlarını dezenfektan aracının geçebilmesi için uygun hale getiren vatandaşların duyarlılığı da dikkat çekti. Sarıyer’in en kalabalık sokaklarında yapılan temizleme anında caddelerin boş olması halkın Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan “Evinde Kal” çağrısını dikkate aldığını da göstermiş oldu.

tem1-001.jpgtem2-001.jpgtem3.jpgtem4.jpg

dezenfekte4.jpg

dezenfekte6.jpg

dezenfekte1.jpg

dezenfekte3.jpg

virus-ic7.jpg

virus-ic2.jpg

Sarıyer'de yoğun dezenfekte çalışması

Bu haber toplam 19820 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT