Corona virüs salgını Sarıyer’de sosyal hayatı etkilemeye devam ediyor. Büyükdere’de faaliyet gösteren PTT Şubesi, salgına karşı alınan tedbirler kapsamında hizmetlerine bir süre ara verdi. Mahalle sakinleri, işlemlerini Sarıyer Merkez’deki şubeden gerçekleştirecek. 

Dünyada binlerce insanın ölümüne yol açan corona Büyükdere Mahallesi’ndeki PTT şubesinin kapatılmasına neden oldu. Alınan önlemler kapsamında hizmete ara veren şube, Rumeli Kavağı’nın ardından Sarıyer’de kapanan ikinci PTTşubesi oldu.

“ÇOK DOĞRU BİR KARAR DEĞİL”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, “Corona virüs salgını nedeniyle mahallemizdeki PTT Şubesi geçici süreliğine kapatıldı. Bu durumun bazı sıkıntıları da beraberinde getireceğini düşünüyorum. Toplu taşıma araçlarında bir koltuğu boş bırakırken, marketlerde belli sayıdan sonra içeri müşteri almıyorken, şubeleri kapatıp tek bir yerde toplamak çok doğru bir karar değil. Çünkü Sarıyer Markez’deki şubede yığılmalar olacak. Vatandaşlarımız daha çok temas etmek zorunda kalacak. Aynı zamanda oraya giderken toplu taşıma araçları kullanmak durumunda. Umuyorum şubemiz ki en kısa sürede yeniden faaliyete geçer” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA