Sarıyer Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, ligin 12. haftasında oynayacakları Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıkları kapsamında Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulundu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 12. haftasında sahasında Hekimoğlu Trabzon’u konuk edecek olan Sarıyer’de hazırlıklar devam ediyor.

YÖNETİCİLERDEN TAKIMA DESTEK

Beyaz Martı, 10 Kasım Pazar günü oynanacak Hekimoğlu Trabzon müsabakasının hazırlıklarını Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenmanı, Yöneticiler Ali Büyükasar, Arif Odabaşı, Hayri Ülgen, İsmail Geçim, Altyapı Genel Koordinatörü Mahmut Kocabal ve eski yönetici Selçuk Kavaloğlu tribünden takip etti.

MORALLER YERİNDE

Ligin 11. haftasında Hacettepe deplasmanından 4-1’lik galibiyetle dönen Sarıyer’de moraller yerinde. Futbolcuların hırslı olması teknik heyeti sevindirirken, Teknik Direktör Şaban Yıldırım oyuncular ile yakından ilgilendi.

“TEK HEDEFİMİZ KAZANMAK”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Şaban Yıldırım, “Hekimoğlu Trabzon iyi bir takım. Sezona yatırım yaparak giriş yapan takımlardan bir tanesi. Onlarda belli bir seviyeyi tutturdular. Gerçekten iyi bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak bizim de şiddetle puana ihtiyacımız var. Tek hedefimiz maçtan galibiyet ile ayrılmak. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz” dedi.

“İYİ BİR GİDİŞATIMIZ VAR”

“Ligde puanlar birbirine çok yakın” diyen Yıldırım, “Seri galibiyetler ile liderlik koltuğuna oturma imkanımız var. Tabi önümüzde çok sayıda maç var. Çok fazla telaş yapmadan, maç maç düşünüp ve ne istediğimizi bilerek mücadele edeceğiz. İyi bir gidişatımız olduğunu düşünüyorum. Biraz daha zamana ihtiyacımız olabilir. Tabi bu zamanı da kazanarak sağlamamız gerekiyor. Gün geçtikte daha organize bir ekip olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu.

“GÖREVİ YERİNE GETİRECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Takım ile ilgili son bilgileri paylaşan Yıldırım, “Son maçta Bertul Kocabaş’ın yedi kırmızı kartın takımımızı olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü kadromuz hem tecrübeli hem de geniş. Bu yüzden oynamayan arkadaşlarımızın yerine forma giyecek oyuncuların verilen görevi yerine getireceklerini düşünüyorum. Bunun dışında Samet Dağlı ve Barış Memiş tam anlamıyla iyileşmedi. Şahin Şafakoğlu’nda da problemler var. Bu oyuncuları ilerleyen haftalarda aramızda göreceğiz. Ayrıca Okan Eken’in ciddi bir sakatlığı oldu. Bu yüzden tedavisi zaman alacak” şeklinde konuştu.

YILDIRIM'DAN TARAFTARA DAVET

Sarıyerlileri maça davet eden Yıldırım, şunları söyledi: “Taraftarımız bizim için çok önemli. Onların desteğiyle çok daha iyi mücadele ediyoruz. Hekimoğlu Trabzon maçında da bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. 7'den 70'e herkesi maça davet ediyorum. Hep birlikte Sarıyer'i hak ettiği yerlere taşıyacağız.”

SARIYER POSTA