TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 25. haftasında İnegölspor’a konuk olan Sarıyer rakibine 1-0 mağlup oldu ve play - off grubu ile arasındaki puan farkı 7’e yükseldi. Karşılaşmaya maçın orta hakemi Sait Tuzcu’nun verdiği kararlar damgasını vurdu.

Üst üste aldığı 2 galibiyet ile play - off için umutlanan Sarıyer, İnegölspor deplasmanından umduğunu bulamadı. Rakibini mağlup ederek aradaki puan farkını 1’e indirmek isteyen Beyaz Martı sahadan mağlup ayrıldı.

MAÇIN HAKEMİNE BÜYÜK TEPKİ

Sarıyer, Manisa maçındaki skandal hakem kararlarının ardından İnegölspor karşılaşmasında da müsabakanın orta hakemi Sait Tuzcu’nun verdiği gol ile sahadan mağlup ayrıldı. İnegölspor, maçın 61. dakikasında kullandığı serbest vuruşta golü bulsa da yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Fakat maçı yöneten Sait Tuzcu golü verdi. Bu karar sonrası Sarıyerli futbolcular ve teknik heyet yoğun itirazlarda bulundu. Yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırdığını söyleyen lacivert beyazlılar, karara büyük tepki gösterdi. 90. dakikada ise Sarıyer’den Şaban Özel ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka bu skorla tamamlandı.

İŞTE O POZİSYON

Bu sonucun ardından Sarıyer 36 puanla 8. sırada yer alırken, İnegölspor ise haftayı 43 puanla 5. sırada tamamladı. Lacivert beyazlı ekip ligin 26. haftasında Sancaktepe’yi konuk edecek. Müsabaka 1 Mart Pazar günü oynanacak.

SARIYER POSTA