MENÜ

Şansa bırakmadılar

Abone Ol Google News

Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 yenilerek zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray, Denizlispor’a konuk oldu. Derbi maçı kadrosunda değişikliklere giden Fatih Terim, Luyindama’yı kenara çekip Donk’u savunmada oynattı. Tecrübeli teknik adam sakatlıktan dönen Muslera ve Feghouli’ye de ilk 11’de şans tanıdı.

Haberin Devamı

Feghouli fark yarattı

Rakibine orta alanda uyguladığı baskı ile üstünlük kuran Galatasaray golü erken buldu. 8. dakikada Belhanda içeri çıkarttı Emre Akbaba tamamladı, top ağlara gitti: 1-0. Terim’in takımı bu golle rahatladı. 17’de ise Feghouli ceza sahasında sert vurdu fark ikiye çıktı: 2-0. İlk 45 dakika boyunca üstün oynayan Galatasaray’da Feghouli fark yaratan isim oldu. Donk ilk yarının uzatma anlarında farkı üçe çıkarttı: 3-0. Sarı-Kırmızılılar erken bulduğu gollerle soyunma odasına 3-0 önde gitti.

Coşku devam etti

İkinci yarıya iki değişilikle başlayan Denizlispor golü de buldu. 48’de Rodallega soldan çıkardı Tusha tamamladı skor 3-1’e geldi. Fakat bu gol iyi oynayan Galatasaray’ı durduramadı. 59’da Saracchi vurdu kaleciden dönen top Muhammet’e çarpıp ağlara gitti: 4-1. 64. dakikada Belhanda ceza sahası dışından vurdu ve meşin yuvarlak, ağlarla buluştu: 5-1. Galatasaray bu golden sonra da farkı arttırmaya çalıştı. 90+3'te Sekidika müthiş vurdu ve skoru tayin etti: 6-1.

Haberin Devamı
YORUM YAZ