banner388

Samsun'da acıya sessiz kalmadı

Samsun Oda ve Borsalar Birliği, Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem faciası için yardım kampanyası başlattı.

Samsun'da acıya sessiz kalmadı

Samsun Oda ve Borsalar Birliği, Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem faciası için yardım kampanyası başlattı.

26 Ocak 2020 Pazar 14:10
Samsun'da acıya sessiz kalmadı

Samsun Oda ve Borsalar başkanları ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bir araya gelerek Elazığ ve Malatya’da ki depremzedelere yardım kampanyası başlattılar.Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Deprem, hepimizi derinden üzdü. Yaşanan acıyı yüreğimizde hissettik. Devletimiz topyekun deprem olduğu andan itibaren var gücüyle her türlü imkanı seferber etmiştir. Biz de Samsun il ve ilçeleri oda ve borsalar olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında depremden zarar görenlerin yaralarını sarmak için göreve hazırız. Samsun il ve ilçeleri oda ve borsaları olarak, Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

"BİRBİRİMİZE TUTUNMALIYIZ"
Bu gibi durumlarda herkesin birbirine kol kanat germesi gerektiğine vurgu yapan Murzioğlu, “İlk etapta oda ve borsalar olarak kendi koordinatörlüğümüzde yardım paketleri oluşturacağız. Ayrıca; kampanyaya katkı vermek isteyenlerin yapacağı yardım malzemeleri tüplü ısıtıcı, kullanılmamış giysi, kuru gıda ve çocuk bezidir. Yardımda bulunmak isteyenler il ve ilçelerimizdeki oda ve borsalarımızla irtibata geçebilir. Öte yandan, maddi yardımda bulunmak isteyenler için de açılacak hesap numarası kamuoyuyla daha sonra paylaşılacaktır. Yapılacak yardımlar Elazığ ve Malatya’daki Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Koordinasyon Merkezleri’ne ulaştırılacaktır. Samsun iş dünyası camiası olarak bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen her türlü maddi ve manevi sorumluluğu devletimizin ve TOBB koordinasyonunda yerine getirmeye devam edeceğiz. Samsun iş dünyası birlik ve beraberlik ruhu içinde, her felakette olduğu gibi bu felakette de dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Camiamız, bu zor günde halkımızla bir ve beraber olduğu gösterecektir. Bu konuda duyarlı tüm vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza destek olmaya çağırıyorum. Allah’ın izniyle Türkiye, bu felaketin yaralarını birlik, beraberlik, dayanışma içinde en kısa sürede saracaktır” dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2020 19:49
Anahtar Kelimeler:
SamsunDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.