MENÜ

Rakibin aklını karıştırdılar

Abone Ol Google News

Sahada hafta içindeki karışıklığın hiçbir yansıması yoktu. Aksine Galatasaray sezon başından bu yana en anlaşılır, en kompakt oyunlarından birini, hatta birincisini oynadı. Falcao ve Saracchi sakatlanıp çıktıktan sonra da bu oyuna devam ettiler. Fizik olarak sorun yaşamadılar. Ve asıl önemlisi esnek bir planla hücumu çeşitlendirebildiler. Seri-Lemina merkezini kurduktan sonra Mariano’nun formunun yükseleceğini biliyorduk. Öyle de oldu. Uzun akın yönünü değiştiren isabetli pasları ve yüksek aklıyla Konya’nın 10 kişiyle yaptığı blok savunmayı enine kolay dağıttılar. Saracchi’nin çıkışlarında savunmada yaşanabilecek boşluğu orta sahadan ikameyle doldurdular. Ve tabii Emre- Falcao ikilisinin hareketli oyunu Konya savunmasının aklını çok karıştırdı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Rıza Çalımbay’ın görevine ligde hiçbir puan sorunu yokken son verip, şampiyonluk hedefi için Kocaman’ı getirmek ve Çalımbay’ın bugün ligin lideri oluşu... Kader mi?

Maçın starı

Emre Akbaba. Bir destek forvet olarak maksimumda. Pozitif, soğukkanlı, beceri seviyesi çok yüksek cesaretli, rafine bir hücum gücü. Euro 2020 yolunda en heyecan verici hücum silahımız o olacak gibi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Kocaman’ın 10’lu blokla Galatasaray’ı beklemesi anlaşılabilir. Ancak geçişte bu kadar ağır olursanız Mariano ve Saracchi’ye nefes aldırıyorsunuz. Bu kadar ağır kalırsanız Ahmet- Donk ikilisinin de muhtemelen açıklarından yararlanmak imkansız oluyor.

Kısa mesaj

Cuma günü yaşanan, neredeyse iç savaş denebilecek sarsıntıda sahayı bu kadar steril tutabilmek büyük başarı. Bunu ancak Terim yapabilir.

YORUM YAZ