Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin temeli düzenlenen görkemli bir törenle atıldı. Veziroğlu Mahallesi girişinde yapılacak olan Sosyal Tesisler temel atma törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin Manisa'nın en güzel tesislerinden biri olacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Bizler bugün burada böylesine güzel tesislerin temellerini atabiliyorsak, böylesine toplantılarda bir araya gelebiliyorsak, hiç şüphesiz ki bunu aziz şehitlerimize borçluyuz. 15 Temmuz gecesinde hain fetö terör örgütü tarafından yapılan darbe kalkışmasında şehit olan 248 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ve yaralılarımıza da Rabbim 'den acil şifalar diliyorum. Çanakkale ruhuyla kendilerini tankların önüne atan, silahlara karşı göğsünü siper eden kahraman Türk milletimize şükranlarımı sunuyorum. 21 gündür Meydanlarda Demokrasi Nöbeti tutan sabahlara kadar uykusuz duran Manisa halkımıza, Şehzadeler halkımıza da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

4 MİLYON LİRALIK TESİS
Temelleri atılan tesisle ilgili bilgi veren Başkan Çelik, "Veziroğlu Mahallemizde yapacağımız bu tesisimiz 22 bin 100 m² arsa üzerine inşaa edilecek. Yapılacak olan bu tesisimizin toplam inşaat alanı 2 bin 286 m² olacak. Tesisimiz tamamlandığında 600 kişilik kapalı düğün salonu, toplantı salonları, idari personel odaları, mescit, teras, cumba balkon, kahvaltı salonu, 615' er m²'den oluşan 2 adet açık düğün salonu gelin odası ve geniş bir otopark olacak. Yapılacak olan tesisimizin toplam bedeli 4 milyon 316 bin 800 Türk Lirası olacak bu tesis Manisa'nın marka bir tesisi olacak. Mimarisinde şahsen bende çok emek saffettim. Yaptığımız çalışma ile Osmanlı Mimarisi, Selçuklu ve erken Cumhuriyet dönemi mimarisinde olan Manisa'da ki eserlerden esinlenerek bir proje ortaya çıkardık. Bu güzel tesisin Manisa'mıza, Şehzadelerimize kazandırılmasında ilk günden beri emek sarf eden tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, tesisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni projelerimizde yavaş yavaş hayata geçecek. Rabbim Devletimize, Milletimize zeval vermesin. Allah birlik ve beraberliğimize kast etmek isteyen, devletimizin içine sızmış olan hain fetullahçı terör örgütünün şerrinden milletimizi korusun, tesisimiz tüm Manisa'mıza hayırlısı olsun" dedi.

BAYBATUR'DAN BAŞKAN ÇELİK'E ÖVGÜ
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik' in imkansızlıklara rağmen çok başarılı bir Belediye Başkanlığı yaptığını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Şehzadeler Belediye Başkanımızın bütün Milletvekillerimiz ile hukuku gayet iyi. Böylesine güzel bir tesisi Manisa'mıza kazandırdığı için, Ömer Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Yapılacak olan hizmetleri ve tüm Türkiye'de ki hizmetleri engellemek adına birilerinin dışarıdaki üst akıl diye ifade edilen dış mihrakların oyuncağı olan fetullahçı silahlı terör örgütünün yaptıklarını anlatmamıza gerek yok. Bu millet 15 Temmuz' da demokrasisine, vatanına, milletine, bayrağına ve Cumhurbaşkanına sahip çıktı. Büyük bir direniş gösterdiniz. Bu direnişiniz nedeni ile hepinizden Allah razı olsun. Bu cuntacı hainleri, hiç silah kullanmadan, onlara karşı bir alet kullanmadan elleriniz ve iman dolu göğsünüz ile bunları bertaraf ettiniz. İnşallah bundan sonra ki süreçte de bizler Milletvekilleri ve Belediye başkanları ile birlikte sizlere hizmet etmek için daha fazla gayret göstereceğiz" dedi.

"BÖYLE GÜZEL TESİSLERİ HAK EDİYORUZ"
Son 20 günde Türkiye' de Türk Milletinin gösterdiği kararlı duruş ile her türlü güzelliği hak ettiğini ifade eden Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise "Şüphesiz ki bu güzel tesisin temelini atmakla sizler mutlusunuz. Belediyemiz bundan dolayı gururlu. Sizler bu mutluluğu yaşamakta, belediyemizde bu tesisi sizlere kazandırmanın gururunu yaşamakta sonuna kadar haklıdır. Başta Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik olmak üzere bu hizmeti Manisa'mıza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzellikleri sonuna kadar hakkettiğinizi, Milletçe sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle de son 20 günde göstermiş olduğunuz tutumla bunu tüm dünya ya göstermiş olduk. Bu güzel tesisimiz hayırlı uğurlu olsun. Yaklaşık 40 gündür belediyemizin halkımız tarafından çok sevildiğini duyuyorum. Bu nedenle belediyemizi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından tüm protokol üyeleri edilen dualar eşliğinde birlikte butona basarak tesisisin temelini attılar.

Editör: TE Bilişim