Misli.com 3. Lig 2.grup mücadelesinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.’ni konuk eden Nazilli Belediyespor son derece kritik bir maça çıktı. Geçen hafta Ağrı’da liderliği bırakan Siyah Beyazlılar, Çengelköy müsabakasında rakibini mağlup ederek grup liderliği için avantaj yakalama peşindeydi.
Naz-Naz sahaya ideal kadrosu ile çıkamadı. Covid-19 testleri pozitif çıkan futbolcu ve teknik ekibe, birde kart cezalı ve sakat futbolcuları eklenince hayli eksik bir takımla sahadaydı.
Karşılaşmanın ilk bölümü tempolu ve orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Bu bölümde Nazilli Belediyespor adına 5. Ve 38. dakikalarda Ufukcan’ın, Çengelköy adına da 19. dakikada Emin, 21. dakikada da Ömer Faruk’un vuruşları ile gole yaklaşsa da skor değişmedi. Siyah beyazlılar daha sonra orta alanda kontrolü eline aldı ve topu daha iyi kullandı. Rakip yarı alanda daha fazla görünse de 3. bölgede istediklerini yapmakta epeyce zorlandı. Sol açıkta forma şansı bulan Mert Çapar, önceki maçlarına göre isteksiz ve moralsiz gibi göründü. Buna karşın İlk kez 11’de forma şansı bulan Kaan ise tam tersi, mücadeleci, hırsı ve kıpır kıpır görüntüsü ile hem takımına bir gol kazandırdı hem de bizlere güzel futbolundan örnekler sundu.

KAAN ÇOK FARKLI

Eksiklerin yokluğu bazı oyuncuların parlamalarına sebep olur. Nazilli’de de böyle oldu. Kaan başta olmak üzere Selçuk, Sefa, Tamer ve Murat Can’ı çok beğendim. Özellikle Kaan’ın çok yumuşak, akıllı ve üst seviyede bir oyun görüşü var. Ayrıca hem atletik hem de güçlü. Muğdat’tan sonra Nazilli’de bir yıldız daha doğuyor haberiniz ola.
Çengelköy karşısında Hasan Şermet hoca Ufukcan’ı hücumda besleyici, Kaptan Polat’ı da ön libero da kesici görevi vermiş. Bu futbolcular da bu görevlerini bu maçta çok iyi yaptılar. Takımda kötü oynayan futbolcu bulunmazken, takıma liderlik çok yakışıyor.
Nazilli Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısında da bundan önce oynadığı müsabakalara nazaran ne yaptığını bilen, çok koşan, her hattıyla uyumlu, birbirlerini tamamlayan ve hızlı oynayan bir takım görünümünde lidere yakışan bir oyun ortaya koydu ve karşılaşma sonunda da galip gelmesi kaçınılmaz oldu.