Mutlulukla giyin

Mutlulukla giyin
Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen “ÖrgüFest” yoğun bir katılımla Beşiktaş Deniz Müzesi’nde gerçekleştirildi ÖrgüFest kapsamında düzenlenen “Mutluluk Giydir” etkinliğine Büyükçekmece Belediyesi “Bir İlmek de, Sen At” kumbarasıyla katıldı
Büyükçekmece Belediyesi tarafından kimsesiz çocuklar için başlatılan “Bir İlmek de Sen At” projesinden sonra düzenlenen “ÖrgüFest” ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu. Vatandaşlar, ördükleri ürünleri sosyal sorumluluk projesi etkinliği olan “ÖrgüFest”teki sosyal sorumluluk kumbaralarına bırakarak örnek bir projeye imza attı. Etkinliğe katılan binlerce kadın ördükleri atkı, bere, kazak, eldiven gibi ürünleri Büyükçekmece’de faaliyet gösteren Sevgi Eli Market için ördü.

İhtiyaç sahibi vatandaşların gıda ve tekstil ihtiyaçlarını karşılayan Sevgi Eli Market, önümüzdeki soğuk kış aylarında da yüzleri güldürecek.

Vatandaşlar örnek oldu

Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Geçtiğimiz yıl doğuda zor şartlar altında yaşayan kimsesiz çocuklarımıza destek olmak “Bir İlmek de Sen At” projesine imza atmıştık. ÖrgüFest’te onlarca duyarlı insanımız yine örnek bir çalışmaya imza attı. Burada örülen kıyafetler Sevgi Eli Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.