MENÜ

Muslera değil, Misler ha!

Abone Ol Google News

Cillop gibi iki otomobile bakar ve sorar meraklısı ‘yürüyenleri nasıl?’ Sahadaki mükemmel mücadeleye bakınca, gördümki; Terim ve Çalımbay yürüyenleri mükemmel iki pırıl pırıl otomobili sürmüş yarışa. Herkes mücadele ve kazanmaya odaklı olunca, seyri doyumsuz bir heyecan fırtınası çıktı ortaya. İlk 21 dakika Sivas adına gole dönüşmeyen, fırsatlar serisiydi. Dakika 14-17-20’de mitralyöz tarakasına uğradı adeta Muslera tarafı. Sivas atamadı, Mislera mis gibi goller kurtardı. Çünkü kurtardığı golün hemen ardından 21’de Andone çok ustaca attı 1-0 ve 42’de yine Andone penaltı ve 2-0. Sivas’ın neredeyse 10 kişi başladığı ikinci yarı, belirgin pozisyon üstünlüğünü ev sahibine taşıdı. Kone günün kahramanı Muslera’yı avladı 69’da 2-1 ve Babel 74’te 3-1’e taşıdı. Çalımbay azmi, işi bırakmadı 84’te 3-2’ye taşıdı. Sivas’ı. Gözü gönlü yukarıda iki armadanın, şahane mücadelesiydi... 3-2 bitti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Muhteremler;birilerinin sahadaki gidişatı daha ciddiye alması mı, gerekiyor acaba?

Maçın starı

Muslerayı her hafta ‘star’ ilan etmekten sorumu corner writer değilim ama ilk 20 dakikada 3 mutlak golü kurtarmasa Andone’nin 2 golü neye yarardı? Bravo Muslera, sana da aferin Andone.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Mükemmel gece, gürül gürül 90 dakikanın, bu nefasetinde hakem Ali Palabıyık ve yardımcılarının büyük katkısı olduğunu dile getirmek gerek. Olay budur! Hakemlerin hakkı teslimi yani!

Kısa mesaj

Galatasaray’ın sahaya ve oyuna hakim olacağı ve tribünlerin huzur içinde futbol zenginliği soluyacağı, günleri bekliyoruz. Bilmem yetkililer ne der bu hususta?

YORUM YAZ