MENÜ

Muslera: 1 Alanyaspor: 0

Abone Ol Google News

Maalesef gerçek bu. Koca Galatasaray ilk yarıda kazandığı penaltının üstüne yatarak 3 puanı aldı dün akşam. Erol Bulut'un öğrencileri (topa sahip olmak, korner, pozisyon üretmek anlamında) her türlü bariz şekilde üstünlük sağladı Galatasaray'a karşı, hem de Aslatepe'de.

Haberin Devamı

Kamu cimi yok, afra tafta da yapmasın Sayın Terim. Tamam, bilime göre bir takımın başarı ve başarısızlığıda birinci derecedeki sorumlusu idari yönetim, ikinci derecedeki sorumlu teknik direktördür.

Ancak, Fatih Terim bir teknik direktörden çok daha fazladır. Zira Sayın Terim'in kariyeri ve Galatasaray'daki yeri ve önemi bize bu gerçeği söylüyor.

Söyleyemek bile gereksiz, o sıradan bir hoca değil, hele de Galatasay ve Galatasaraylılar için.

İyi de Metin Oktay, Georghe Hagi, Wesley Sneijder'in giydiği10 numaralı formayı Fatih Terim'e rağmen mi taşıyor şu anda Younes Belhanda?

Eğer imparatorsaniz gerekcelerin arkasına saklanamazsiniz, her olumsuzlukta başkalarına faturayı çıkarıp ak kaşık rolü oynayamazsiniz.

Bu kadroyu siz sekillendirmediginiz halde sineye çektiyseniz ayıp ama size rağmen şekillendi ve siz de hala susuyorsaniz, ayıp oğlu ayıp, başka da sözüm yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ