Muammer Keskin’den kronikleşen sokak esnafının sorununa çözüm

Muammer Keskin’den kronikleşen sokak esnafının sorununa çözüm

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, yıllardır çözülemeyen postane sokağı olarak bilinen, Teyyareci Fehmi Bey sokak esnafın sorununu çözme sözü verdi.

KESKİN, ÜST YÖNETİMİYLE BİRLİKTE ESNAFLA GÖRÜŞTÜ

Muammer Keskin, Teyyareci Fehmi Bey Sokak esnafı ile görüşmeye, Koordinatör Başkan Yardımcısı Emrah Resül Şahan, başkan yardımcıları Özlem Tut ve Atilla Dilekçi ile birlikte gitti.

ESNAF 20 YILDIR DİKEN ÜSTÜNDEYDİ

Şişli Belediyesi, yıllar önce Teyyareci Fehmi Fehmi Bey Sokağını, Şişli Halkı’nın ihtiyaçlarını gidermek için Şişlili esnaflara kiralama yapmıştı. Şişli Belediyesi yıllar sonra kiralama yaptığı bu yerlerin kaldırılacağını duyurmuştu. Burada bulunan esnafta 20 yıldır diken üstünde duruyordu.

NE BELEDİYE NEDE ESNAF KAZANMIYORDU

Şişli Belediyesi, kiraladığı yerlerden alması gereken geliri alamaz durumdaydı. Sonuç itibari ile gelinen bu durumdan, ne Şişli Belediyesi, ne de esnaf bir kazanç elde etmiyordu.

Esnafın haklı olduğu durumlar olmasına rağmen, Teyyareci Fehmi Bey Sokak esnafının da belirli bir düzen ve disiplin altına girmesi de gerekiyordu.

BELEDİYE KİRACILARININ KİM OLDUĞUNU BİLMİYORDU

Belediyenin resmi kiracıları, belediyenin yerlerini usulsüz olarak hava parası ile başkalarına kiralama yapmışlar. Öyle ki, artık sokakta bir düzen ve disiplin de kalmamış hale gelmişti.

Muammer Keskin, kronik bir sorun haline gelen bu olaya el attı. Teyyareci Fehmi Bey Sokak esnafı ile bir araya gelerek bu soruna el attı. Keskin, bu sokaklar ilgili esnafı mağdur etmeden bir çözüm için çalışma yaptığını söyledi.

KESKİN; BELEDİYİ, ESNAFI VE DE ŞİŞLİ HALKINI RAHATLATTI

Bu çözüm sayesinde hem Şişli Belediyesi gelirlerine katkı sağlayacak, hem de esnaf artık bir rahat nefes alacak. Şişli Halkı da artık bir düzen ve disiplin altına alınmış esnaftan alışveriş yapma imkanına kavuşacak.

muammer-keskign-teyyareci-fehmi-bey-sokak-esnafinin-sorununa-cozum.jpgmuammer-keskign-teyyareci-fehmi-bey-sokak-esnafinin-sorununa-cozum4.jpgmuammer-keskign-teyyareci-fehmi-bey-sokak-esnafinin-sorununa-cozum5.jpg

muammer-keskign-teyyareci-fehmi-bey-sokak-esnafinin-sorununa-cozum1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.