Merih Demiral Juventus'tan ayrılacak mı? Tepkiler yağıyor

Merih Demiral Juventus'tan ayrılacak mı? Tepkiler yağıyor
Milli takımımızın Fransa ile oynadığı maçta asker selamı veren ve karşılaşma sonunda da 'Ne mutlu Türk'üm diyene' açıklaması yapan Merih Demiral'a Juventuslu taraftarlar tarafından tepki yağdı.

Sezon başında Juventus'a transfer olarak büyük bir sükse yapan Merih Demiral, milli takım kariyerinde de yükselişe geçti. Şenol Güneş'in ilk 11'de şans verdiği genç futbolcu, Fransa karşılaşmasında Kaan Ayhan'ın attığı gol sonrasında asker selamı vermiş ve arkadaşlarını da aynı hareketi yapması yönünde yönlendirmişti. Karşılaşmadan 1-1'lik sonuçla avantajlı ayrılan millilerimiz Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda önemli bir adım atarken genç futbolcu TRT'ye verdiği röportajda; 'Ne mutlu Türk'üm diyene!' açıklamasında bulunmuştu.

Cenk Enver Şahin ve Cengiz Ünder'den destek
Fırat'ın doğusunda başlayan Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Cenk Enver Şahin, kulübü St. Pauli tarafından bileti kesilmişti. Genç fubtolcuya eski kulübü Medipol Başakşehir sahip çıkmış ve antrenmanlarını İstanbul'da yapabileceğini açıklamıştı. Merih Demiral gibi asker selamı veren ve bu fotoğrafını Twitter'dan yayınlayan Cengiz Ünder de PKK destekçileri tarafından hedefe oturtulmuştu.

Merih ayrılacak mı?
Milli futbolcumuzun milli maçta yaptığı hareket sonrasında İtalyanlar tepki amacıyla #DemirelOut (Merih Demiral İtalya'dan gitsin) başlığı ile gündem oluşturmuşlardı.Siyah beyazlı ekibin konu hakkındaki tepkisi ve Merih'in geleceği hakkındaki kararı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.