MİNİK EBÜLFEZ İÇİN ÖĞRENCİLERDE SEFERBER OLDU

Tarih : 2019-12-06 / Kategori : Sağlık

MİNİK EBÜLFEZ İÇİN  ÖĞRENCİLERDE SEFERBER OLDU

             Yakalandığı Kemik tümörü hastalığı için ameliyat olması gerekirken maddi yetersizlik nedeniyle ameliyatı geciken 6 yaşındaki  Ebülfez  Karakoyun için başlatılan yardım kampanyasına  öğrencilerde katıldı.
                

 Sosyal medyada başlatılan yardım kampanyasına her kesimden insanlar katılarak yardım yapmaya başladılar. Toplanan yardım ile . ana sınıf öğrencisi Ebelfez  İzmir’in  Torbalı ilçesinde ki, medifema hastanesi Ortapedi bölümünde  ameliyat edildi.
               Başarılı geçen ameliyattan sonra  doktoru  Doç.Dr. Burçin Keçeci sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda  başarılı bir ameliyat yaptığı kemikteki tümörün bıçak değmeden tümörün ayıklandığını yazdı.
               Iğdır Özel hazar Koleji öğrencileri de kendi aralarında topladıkları 9 bin TL parayı öğretmenleri Sinan Kaplan ile birlikte yardım hesabı açılan bankaya gelerek hesaba  yatırdılar..
              Öğrenciler, ve okul öğretmeni Sinan Kaplan ,”Minik Ebulfez’in durumunu öğrenince  bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük okul müdürümüzle görüşüp izin aldık sınıfları gezdik bir video hazırlayıp sosyal medyada yayınladık. Aillerle öğrenci, velililerimizle görüştük  Büyük ilgi gördü bu herkesin başına gelebilecek bir şey yardımlaşmak güzel bir duygu.Olayı duyunca çok üzüldük. Ebülfezin yakında iyileşmesini ayakkabısını giymesini diliyoruz.”dediler.
            Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Ebülfezin babası Recep ve annesi Derya Karakoyunlu da “Ebülfezin kampanyası bitmiştir. Mutlu sona sayenizde geldik. Operasyon çok başarılı geçti bacağı kesilmekten kurtuldu. Tedavisi ve kontrolleri devam edecek. Rabbim size ve   evlatlarınıza sevdiklerinize sağlık versin inşallah bundan sonraki süreçte duaya ihtiyaç var 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.