MHP'nin ilçe kongreleri başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane ilçe teşkilatlarının kongre tarihleri ve adayları belli oldu. 

MHP'nin ilçe kongreleri başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane ilçe teşkilatlarının kongre tarihleri ve adayları belli oldu. 

MHP İl Başkanı Nadim Aydın, parti binasında geniş katılımlı düzenlenen basın toplantısında kongre süreciyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan 13.olağan büyük kurultay öncesinde 9 Ağustos tarihinde Samsun'un İlkadım ilçesinde başlayan ilçe kongrelerinin ardından il kongrelerinin başlayacağını kaydeden Başkan Aydın, genel merkezle yapılan istişareler sonucunda Merkez ilçe başkan adayının Sebahattin Şeker, Kelkit ilçe başkan adayının Özkan Keskin, Şiran ilçe başkan adayının Veysel Çubukcu, Kürtün ilçe başkan adayının Bekir Kumaş, Torul ilçe başkan adayının Temel Özcan, Köse ilçe başkan adayının Şerafettin Kazancı olduğunu duyurdu.

Pandemi süreci nedeniyle Genel Merkezin aldığı kararlar doğrultusunda kongrelerin seyircisiz, hazirun listesinde isimleri olan delegelerle gerçekleştirileceğini kaydeden Aydın, alanların dezenfekte edileceğini, delegelerin ateşlerinin ölçülüp, maske dağıtılarak sosyal mesafe kurallarına uyulacağını belirtti.

Merkez ilçe kongresinin 16 Ağustos Pazar, Torul ilçe kongresinin 17 Ağustos Pazartesi, Kürtün ilçe kongresinin 19 Ağustos Çarşamba, Şiran ilçe kongresinin 20 Ağustos Perşembe, Köse ilçe kongresinin 21 Ağustos Cuma ve Kelkit kongresinin 22 Ağustos Cumartesi günü yapılacağını dile getiren Aydın, kongrelerin Türk dünyasına, Gümüşhane'ye ve partilerine hayırlı olmasını diledi.

Açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Aydın, "Ülkemizin hem içerden hem dışardan başlatılan emperyalist devletlerin ayak oyunlarını görüyor ve takip ediyoruz. Dış politikada 7 düvele karşı verdiğimiz mücadeleye birde içerdeki yandaşlarının eklendiğini görüyoruz. Cumhur ittifakının elini zayıflatmak, 2023 lider ülke Türkiye hedefine ulaşamaması için bin bir türlü hesap yapıyorlar" dedi.

Bu oyunların ve saldırıların bertaraf edilmesi için ülkenin ülkücülere her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu savunan Aydın, "Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada da MHP kongrelerini yakından takip ediyorlar. Onun için kongrelerin birlik beraberlik içinde partimize yakışır bir şekilde genel başkanımızın emir ve talimatlarıyla tek liste ile girilecektir" diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 23:29

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER