Üçel güven tazeledi

Gümüşhane’de 22 köyün yer aldığı İkisu-Tarsun-Artabel Derneği olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda mevcut başkan Tacettin Üçel güven tazeledi.

Üçel güven tazeledi

Gümüşhane’de 22 köyün yer aldığı İkisu-Tarsun-Artabel Derneği olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda mevcut başkan Tacettin Üçel güven tazeledi.

Musalla-Gülaçar vadisinde yer alan Taşkın Alabalık tesislerinde yapılan ve tek listeyle gidilen kongrede yeni yönetim Tacettin Üçel başkanlığında, Nihat Olgun sekreterliğinde köy muhtarlarından oluştu.

Kongrenin ardından yaptığı açıklamada derneklerin belirli ve ortak bir amacı gerçekleştirmek için kurulan yasal bir topluluk olduğunu kaydeden Başkan Üçel, “Biz de İkisu-Tarsun-Artabel derneğimizi köylerimizin sorunlarını gidermek, insanlarımızı birbiriyle kaynaştırmak, vadimizin değerlerine sahip çıkmak kısacası bu vadi içerisinde yer alan köylerin etle tırnak gibi birbirlerine bağlı olmalarını sağlamak için kurduk ve bu anlayışla faaliyetlerimizi kararlı bir şekilde sürdürmekteyiz. Biz, 22 köyle beraber kocaman bir aileyiz” dedi.

Yeni yönetimi belirledikleri belirterek, daha önceki yönetimlerde yer alan arkadaşlarına teşekkür eden Üçel, “Yeni yönetimde yer alanlara da başarılar dileriz. Yeni yönetimimiz, köy sakinlerimizle beraber vadimizin mutluluğu için her türlü çabayı göstereceğiz. Bu vadinin derdi de bizim derdimiz, sevinci de bizim sevincimizdir. Hem kamu imkanlarının vadi içerisindeki köylere aktarılmasında hem de siyasilerin dikkatlerini bu vadiye çekme hususunda mücadele etmekteyiz. Bunun yanında vadi içerisindeki çevresel sorunlara da gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Ancak çoğu zaman siyasilerin ilgisizliği bizleri derinden üzmektedir. Bizler sevincimizde de üzüntümüzde de çok kıymetli siyasilerimizi yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Ama şu ana kadar siyasilerimiz çok da yanımızda gördük, diyemeyiz” diye konuştu.

“Biz; biriz, beraberiz ve birlikte çok güçlü bir topluluğuz” mesajı veren Üçel, “Bu vadi içerisinde yaşayan insanlarımızın desteğiyle birlikte de aşamayacağımız bir sıkıntı, çözemeyeceğimiz bir sorun yoktur. Bu vadiye değer verildiğinde büyük bir misafirperverlik göstereceğimizi ama bizler vadi olarak yok sayıldığında ise gerekli cevabı vereceğimizi herkes bilmelidir. Şu unutulmamalıdır ki: Biz, 22 köyüz ve kocaman bir aileyiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER