Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Barış Pınarı Harekâtı’na manevi destek vermek için anlamlı bir kampanya başlattı. İlk olarak sosyal medyadan “Ev ve işyerlerimizi Türk Bayrağı ile donatalım” çağrısı yapan Başkan Yılmaz, Fatih Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından cemaate ve çarşı meydanındaki esnaflara Türk Bayrağı hediye etti.


Harekâta ve Mehmetçiğimize manevi destek için Türk Bayrağı dağıttıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Devletimizin varlığına kasteden Güney sınırlarımızdaki terör belasını kökünden kurutmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı’nın başarıya ulaşacağına canı gönülden inanıyoruz. Harekâta katılan silahlı kuvvetlerimizin bütün mensuplarını Cenab-ı Allah korusun ve muzaffer eylesin. Bölgeye huzur ve barış getirecek olan harekâtın başarılı olması için Silivri halkı olarak duacıyız. Barış Pınarı Harekatı’nı yürüten silahlı kuvvetlerimize manen desteğimizin bir göstergesi olarak, harekat tamamlanana kadar ev ve işyerlerimizi Ay Yıldızlı Al Bayrağımızla donatmalıyız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, bütün askerlerimizi korusun.” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın da bayrak hediyesi sırasında Başkan Yılmaz’a eşlik etti. 
Bayrak dağıtımı belediye ekipleri tarafından hafta boyunca devam edecek.

Editör: TE Bilişim